Saturday, February 16, 2019

Στο επίκεντρο της ΥΜΑΘ το Λιμανάκι της Κερκίνης

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κερκίνης στην υφυπουργό Εσωτερικών για το Λιμανάκι Κερκίνης
Θεόδωρος Καρατζίκος και η Κατερίνα Νοτοπούλου (φωτ.: Γραφίδα Σιντικής)
Του Χρήστου Κατσαρού 
Μετά από παρέμβαση του αρθρογράφου της Γραφίδας, Χρήστου Κατσαρού, ο κος Θεόδωρος Καρατζίκος (σημερινός Πρόεδρος της Τ.Κ. Κερκίνης), έγινε δεκτός, στις 13 Φεβρουαρίου 2019, από την υφυπουργό Εσωτερικών ( Μακεδονίας - Θράκης) κα Κατερίνα Νοτοπούλου, στο γραφείο της στο Διοικητήριο, υστέρα από συζήτηση που ακολούθησε για ζητήματα της Τ.Κ. Κερκίνης, όπως αυτό της παραχώρησης έκτασης του Δημοσίου, στη θέση ΄΄λιμανάκι΄΄ της Λίμνης Κερκίνης, για 25 χρόνια στο Δήμο Σιντικής. Μετά από την καταλυτική παρέμβαση της κας υφυπουργού έγινε δυναμική επανεκκίνηση του φακέλου με βάση το υπόμνημα του Πρόεδρου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Υ.ΜΑ.Θ. σε σύσκεψη με αρμοδίους, όπως τον προϊστάμενο του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Γιώργο Αγγελόπουλο και την ειδική συνεργάτιδα του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα Κορίνα Κακαγιά, όπου αντήλλαγησαν απόψεις για την ταχεία πορεία του φακέλου ο οποίος χρονίζει επί μακρόν.
Διακρίνονται (από αριστερά), μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Κατσαρός, η Κατερίνα Νοτοπούλου και ο Θεόδωρος Καρατζίκος (φωτ.: Γραφίδα Σιντικής)




Διακρίνονται (από αριστερά), μεταξύ άλλων, ο Θεόδωρος Καρατζίκος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η κα Κορίνα Κακαγιά (φωτ.: Γραφίδα Σιντικής)


Διακρίνονται (από αριστερά), μεταξύ άλλων, ο Θεόδωρος Καρατζίκος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η κα Κορίνα Κακαγιά (φωτ.: Γραφίδα Σιντικής)











No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.