Wednesday, February 13, 2019

Πανσερραϊκός Κρι Κρι:: «Περίπατος» . . .στην Προσοτσάνη!


Α.Ο. Προσοτσάνης - Πανσερραϊκός Κρι Κρι: 50-85


Σε «υγιεινό περίπατο» μετέτρεψαν τα «λιοντάρια» τον εκτός έδρας αγώνα στην Προσοτσάνη Δράμας, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ της αναμέτρησης (50-85), αφού κατάφεραν με μία ολοκληρωτική εμφάνιση να επιβληθούν έναντι του αντιπάλου τους, στον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του β’ γύρου του Πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.


Ο προπονητής των «κόκκινων» Φώτης Κοκολιός δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα: «Όπως φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα ο αγώνας δεν επιδέχεται ιδιαίτερη κριτική. Ξεκινήσαμε δυνατά στο παιχνίδι επιβάλλοντας τον αγωνιστικό ρυθμό που θέλαμε δημιουργώντας μια διαφορά 17 πόντων στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Η συνέχεια ήταν ανάλογη, και έτσι ήρθε η «κατάκτηση» του ροζ φύλλου αγώνα».
Δεκάλεπτα: 9-26, 12-17, 22-24, 7-18

Τελικό: 50-85

Α.Ο. Προσοτσάνης: Σταυριανίδης 12(2), Αποστολίδης 13(2), Νυμφόπουλος 4, Ζήσης, Στάϊκος, Πατάνταλης 6(1), Βουβαλίδης, Κουτσίδης 13(1), Ζαυλάς 2

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ (Κοκολιός): Πεχλιβάνης 20(5), Φραγκούλης 14(2), Γεωργιανός 4, Αποστολίδης 4, Τράκας 6, Χορτομάρης 5(1), Συμεωνίδης 15, Τσανάκας, Σταματόπουλος 8, Παρχαρίδης 7(2), Πεχλιβάνος 2, Ιωσηφίδης

Μ.V.P.: Πεχλιβάνης Κώστας

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.