Friday, February 8, 2019

Παραιτήθηκε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από βουλευτής – Στον Τέρενς Κουίκ η έδρα


Την παραίτησή του ανακοίνωσε με επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος λίγη ώρα μετά τη διαγραφή του από τον Πάνο Καμμένο. Κατόπιν αυτού, η έδρα της Β'Αθηνών περνά στον Τέρενς Κουίκ.
Την παραίτησή του ανακοίνωσε με επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος λίγη ώρα μετά τη διαγραφή του από τον Πάνο Καμμένο, στη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια για την έγκριση του Πρωτοκόλλου Εισδοχής της «Βόρειας Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ.

Κατόπιν αυτού, η έδρα της Β’ Αθηνών των ΑΝΕΛ περνά στον Τέρενς Κουίκ.
Εφόσον, ο Τέρενς Κουίκ δεν παραιτηθεί, θεωρείται βέβαιο ότι η έδρα δεν θα παραμείνει στους ΑΝΕΛ -δεδομένων των πολύ κακών σχέσεων που έχει με τον πρόεδρο του κόμματος.
Έτσι η κυβερνητική πλειοψηφία κλειδώνει στους «151» βουλευτές και η ΚΟ του Πάνου Καμμένου παραμένει με τέσσερις βουλευτές, δηλαδή έχει διαλυθεί.
Την επίσημη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από τον Πάνο Καμμένο είχε ανακοινώσει νωρίτερα ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης: «Κύριε Πρόεδρε, σας δηλώνω ότι ο βουλευτής Παπαχριστόπουλος Αθανάσιος από σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2019 δεν ανήκει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα Ανεξάρτητοι Έλληνες – Εθνική Πατριωτική Δημοκρατική Συμμαχία» αναφέρεται στην σχετική επιστολή.
 ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.