Saturday, August 24, 2019

Τα πλούσια δώρα που πήρε ο Δημήτρης Τολίκας στην εκδήλωση «Ελληνοκυπριακή βραδιά» Άνω Πορόια (Βίντεο - Φώτο)


Του Χρήστου Κατσαρού
Ο απερχόμενος πρόεδρος σε λίγες μέρες (31/8/19) δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, καθώς κάποια στιγμή δάκρυσε με γεμάτα χέρια και συγκινημένος φεύγοντας από την απονομή.
Τα πλούσια δώρα που πήρε φεύγοντας από την προεδρία της Τ.Κ. Άνω Ποροΐων σε λίγες μέρες (31/8/19) ο κος Τολίκας Δημήτριος, από τους  εκπροσώπους της Κυπριακής αποστολής με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Ομίλου Κατεχόμενης Μόρφου κ. Ανδρέα Χατζηκυριάκου στην εκδήλωση «Ελληνοκυπριακή βραδιά» που διοργάνωσε η Βιβλιοθήκη Άνω Ποροΐων και συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Ποροΐων, η Τοπική Κοινότητα Άνω Ποροΐων και ο Πολιτιστικός Όμιλος Κατεχόμενης Μόρφου – Κύπρου, για τα 45 χρόνια μνήμης από την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο, την Κυριακή 18 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο στην Ταβέρνα ΄΄Όαση΄΄ στα Άνω Πορόια.

Τα πλούσια δώρα που πήρε ο Δημήτρης Τολίκας στην εκδήλωση «Ελληνοκυπριακή βραδιά» Άνω Πορόια 18.8.19 https://youtu.be/kePJZ1jVQnc
Φωτογραφίες:
















No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.