Thursday, August 29, 2019

Έπεσαν οι μάσκες: Το όραμα κάποιων για την Παιδεία είναι τα Voucher! (Βίντεο)

Φωνή λαού οργή Θεού
ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα η δημοτική αρχή Σιντικής κατά την προχτεσινή συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου Σιντικής για την αναστολή ή μη της λειτουργίας των παιδικών σταθμών Άνω Ποροΐων και Κερκίνης, αφού ΔΕΝ πέρασε τελικώς η πρόταση που έφερε ο πρόεδρος Ν.Π. Πρόνοιας και Αγωγής Δήμου Σιντικής, κ. Θεόδωρος Λόκας, για αναστολή.

Η συζήτηση που κράτησε 2,5 ώρες περίπου, διεξήχθη μέσω έντονων αντιπαραθέσεων, αντεγκλήσεων, προσωπικών επιθέσεων ενώ δεν έλειψαν τα «γιουχαϊσματα» κατά του Δημάρχου Φώτη Δομουχτσίδη και δημοτικών συμβούλων.

Η οργή και αγανάκτηση των δημοτών από τα Άνω Πορόια που ήταν παρόντες, ξεχείλισε κυριολεκτικά καθώς άκουγαν την θέση της δημοτικής αρχής που επέμενε ότι «δεν υπήρχε άλλος τρόπος» εμφανίζοντας ως μονόδρομο την δική της πρόταση.

Η τοποθέτηση της ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου, κας Όλγας Φυταγκουρίδου , για την αναστολή ή μη της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών Άνω Ποροΐων και Κερκίνης,  στην 15η τακτική συνεδρίαση της 26ης Αυγούστου 2019, του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής.

Έπεσαν οι μάσκες: Το όραμα κάποιων για την Παιδεία είναι τα Voucher! 26.08.2019 https://youtu.be/dAj5UbVE3A8

Δηλώσεις Όλγας Φυταγκουρίδου για την λειτουργία των παιδικών σταθμών Άνω Ποροΐων & Κερκίνης 26.8.19 https://www.facebook.com/grafida.sintikis/videos/1162388010617131/


Δηλώσεις του Θεόδωρου Λόκα για την λειτουργία των παιδικών σταθμών Άνω Ποροΐων και Κερκίνης 20.8.19 https://youtu.be/HUFhYHHp1lo


Δηλώσεις Όλγας Φυταγκουρίδου για την λειτουργία των παιδικών σταθμών Άνω Ποροΐων & Κερκίνης 21.8.19

https://youtu.be/qgqIRYLzsRA



Δηλώσεις δημάρχου Σιντικής για την λειτουργία των παιδικών σταθμών Άνω Ποροΐων και Κερκίνης 20.8.19  https://youtu.be/ycCGh0PvJ94


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.