Monday, August 26, 2019

Κυπριακοί Παραδοσιακοί Χοροί στην «Ελληνοκυπριακή βραδιά» στα Άνω Πορόια Σερρών (Α Μέρος - video)

Το Χορευτικό του Πολιτιστικού  Ομίλου Κατεχόμενης Μόρφου Χορεύει Παραδοσιακούς Χορούς της Κύπρου.
Ο Χορευτικός Όμιλος Μόρφου έδωσε βροντερό παρών, παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς, στην μουσικοχορευτική παράσταση που διοργάνωσε η Βιβλιοθήκη Άνω Ποροΐων Σερρών, την  Κυριακή 18 Αυγούστου, 2019 στις 20:30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο στην Ταβέρνα ΄΄Όαση΄΄ στα Άνω Πορόια Σερρών, στα πλαίσια της Ελληνοκυπριακής  βραδιάς και συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Ποροΐων, η Τοπική Κοινότητα Άνω Ποροΐων και ο Πολιτιστικός Όμιλος Κατεχόμενης Μόρφου – Κύπρου, για τα 45 χρόνια μνήμης από την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο.
Οι χορευτές του Πολιτιστικού  Ομίλου Κατεχόμενης Μόρφου απέδωσαν με εντυπωσιακό τρόπο αντιπροσωπευτικούς χορούς της Κύπρου, υπό τους ήχους μουσικής. Με στόχο τη διατήρηση, διάσωση, διάδοση και μεταλαμπάδευση της παράδοσης, των ηθών και εθίμων της Κύπρου στις νεότερες γενιές.

Χοροί του Χορευτικού Ομίλου Μόρφου με την σειρά :

1.    1ος Γυναικείος
2.    3ος Γυναικείος
3.    1ος Ανδρικός
4.    Συρτός αντρικός


Κυπριακοί Παραδοσιακοί Χοροί του Πολιτιστικού Ομίλου Μόρφου στα Άνω Πορόια Σερρών 18.08.19 (Α Μέρος) https://youtu.be/S8MLNjolnlY


Ελληνοκυπριακή βραδιά στα Άνω Πορόια 18.08.2019 https://www.facebook.com/grafida.sintikis/videos/vb.100005378280680/1158753877647211/?type=2&video_source=user_video_tab

Φωτογραφίες:



























No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.