Tuesday, August 27, 2019

Σέρρες: Δυο συλλήψεις σε Σιδηρόκαστρο και Ηράκλεια για σωματεμπορία και κλοπές


Σε δυο συλλήψεις προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου και του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας.

Στην πρώτη συνελήφθη 52χρονος γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του καταδίκη για σωματεμπορία ενώ στην δεύτερη συνελήφθη ανήλικος για κλοπή κοσμημάτων
Συνελήφθη χθες (26 Αυγούστου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, 52χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών για σωματεμπορία.


Συνελήφθη χθες (26 Αυγούστου 2019) τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, ανήλικος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα που είχε αφαιρέσει την προηγούμενη ημέρα μαζί με ανήλικη ημεδαπή, από την οικία 60χρονου ημεδαπού σε περιοχή των Σερρών. Τα κλεμμένα κοσμήματα αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους. Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών ηλικίας 32 και 29 ετών, μητέρες των παραπάνω ανηλίκων, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Πηγή: epiloges.tv

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.