Saturday, August 17, 2019

Πανσερραϊκός: Έναρξη προετοιμασίας αγωνιστικών τμημάτων


«Φιλόδοξη χρονιά – Πρωτοποριακές αποφάσεις»      
Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι και η Α.Ε. Σερρών ανακοινώνουν ότι τη Δευτέρα 19  Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση των αγωνιστικών τους τμημάτων ενόψει της περιόδου 2019-2020. Για τον λόγο αυτό καλούν τους καλαθοσφαιριστές των παρακάτω ομάδων προκειμένου να παραβρεθούν στην έναρξη της προετοιμασίας τους:


Αντρικό Πανσερραϊκού Κρι Κρι: ΔΑΚ 18:30 

Αντρικό/Εφηβικό Α.Ε. Σερρών: ΔΑΚ 21:15 

Παιδικό Πανσερραϊκού Κρι Κρι και Α.Ε. Σερρών: Ομόνοια 18:00 

Το Εφηβικό του Πανσερραϊκού Κρι Κρι θα ξεκινήσει την προετοιμασία του την επόμενη εβδομάδα με πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί εγκαίρως. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντρική ομάδα των «λιονταριών» επιστρέφει φιλόδοξα στις εθνικές κατηγορίες μετά από 10 ολόκληρα χρόνια, όπως επίσης και το ότι -με βάση τη συμπόρευση τους- οι διοικήσεις των δύο ιστορικών συλλόγων έλαβαν την πρωτοποριακή απόφαση η εφηβική ομάδα της ΑΕΣ να αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα αντρών της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ., για να δοθεί η δυνατότητα στους νεαρούς αθλητές της να έχουν αγωνιστικές παραστάσεις με αντιπάλους μεγαλύτερης ηλικίας. 

Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρόνια με υγεία σε όλους!

Ο Έφορος του Πανσερραϊκού Κρι Κρι
Θάνος Μηλούσης
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Α.Ε. Σερρών
Μίλτος Μαντζαρίδης

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.