Monday, August 12, 2019

Παραμένει «λιοντάρι» ο Τράκας!


 Ανανεώσεων συνέχεια

Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι συνεχίζει την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, με μία ακόμη ανανέωση! Ο λόγος για τον έμπειρο Σερραίο καλαθοσφαιριστή Ηλία Τράκα (27 ετών, 1,85 μέτρα, guard), ο οποίος με την περσινή του παρουσία στην ομάδα συνέβαλε στην άνοδο της στις Εθνικές Κατηγορίες!



Η αγωνιστική πορεία του Ηλία ξεκίνησε από τους Ικάρους και η πρώτη του διάκριση ήρθε με την ομάδα των Παίδων που συμμετείχε στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος το 2006. Τη διετία 2012-2014 αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ενώ κατά την αγωνιστική περίοδο (2016-2017) συνέβαλε τα μέγιστα για την επιστροφή της ομάδας του από τη Γ’ στη Β’ Εθνική. Πέρυσι φόρεσε την κόκκινη φανέλα και αποτέλεσε βασικό συντελεστή στις επιτυχίες των «λιονταριών» που κατέκτησαν το κύπελλο και το πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.   

Ηλία, χαιρετίζουμε την παραμονή σου στη μεγάλη οικογένεια του Πανσερραϊκού! Είμαστε βέβαιοι ότι με το ταλέντο, τη δουλειά σου στο γήπεδο, την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σου, θα βοηθήσεις την ομάδα στην πρόκληση της Γ’ Εθνικής!

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.