Monday, April 22, 2013

«Βέλη» των βρετανικών ΜΜΕ για τον ... κανίβαλο Σουάρες


 «Κανίβαλο» χαρακτηρίζουν τα βρετανικά (και όχι μόνο) ΜΜΕ τον Λουίς Σουάρες, μετά τη... δαγκωματιά του επιθετικού της Λίβερπουλ στον αμυντικό της Τσέλσι, Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα των δύο ομάδων για την Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ουρουγουανός αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο βαριάς τιμωρίας από την αγγλική ομοσπονδία, όταν η FA αρχίσει έρευνα για το συμβάν, το οποίο διέλαθε της προσοχής του διαιτητή Κέβιν Φρεντ, καθώς τα τηλεοπτικά ριπλέι δείχνουν τον 26χρονο άσο να πιάνει τον πήχη του Ιβάνοβιτς και να δαγκώνει τον Σέρβο αμυντικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σουάρες, ο οποίος «έγραψε» στις καθυστερήσεις το τελικό 2-2, εμπλέκεται σε ένα τέτοιο συμβάν, καθώς στην Ολλανδία του είχε επιβληθεί αποκλεισμός, επειδή δάγκωσε στον αυχένα τον Οτμάν Μπακάλ της Αϊντχόφεν, ενώ αγωνιζόταν στον Άγιαξ το 2010.

«Ο Κανίβαλος του Kop» είναι ο κεντρικός τίτλος στο οπισθόφυλλο της "Daily Mirror", χαρακτηρισμό που χρησιμοποιούν τόσο η "Daily Mail" όσο και η "Daily Telegraph", με τις δύο εφημερίδες να αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι καιρός η Λίβερπουλ να λύσει τη συνεργασία της με τον παίκτη. Η «Sun» αναφέρει «ο ίδιος Σουάρες, πάντα τρώει», ενώ οι «Times» υπογραμμίζουν ότι ο Ουρουγουανός «ντρόπιασε» το σύλλογο, ο οποίος του στάθηκε στη διάρκεια του περυσινού αποκλεισμού του των οκτώ αγωνιστικών για ρατσιστική συμπεριφορά κατά του Πατρίς Εβρά.

Ο Σουάρες, ο οποίος είναι πρώτος στον πίνακα των σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ με 23 γκολ, ζήτησε συγγνώμη, με χθεσινή δήλωσή του στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, ενώ και οι «κόκκινοι» καταδίκασαν τη συμπεριφορά του παίκτη τους, με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Ίαν Εϊρ, να επισημαίνει ότι οι ενέργειες του Ουρουγουανού «δεν αρμόζουν σε όποιον παίκτη φοράει τη φανέλα της Λίβερπουλ».
sigmalive.com 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.