Thursday, April 18, 2013

Η ομογένεια εκφράζει αποτροπιασμό

Ομογενειακοί φορείς εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για τη διπλή βομβιστική επίθεση κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου της Βοστόνης. 
 Η Ομογένεια εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τις βομβιστικές επιθέσεις
Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, κατά τη χθεσινή πρώτη ημέρα της Εαρινής Συνεδρίας της, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι «συγκλονισμένοι και πενθούντες για τα τραγικά γεγονότα της φρικτής και βαρβάρου τρομοκρατικής επιθέσεως στη Βοστόνη, στρέφουμε τη σκέψη και τις προσευχές μας στα αθώα θύματα και τις οικογένειές τους», όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Στη συνέχεια, οι ιεράρχες της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής σημειώνουν: «Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε βίαια και τρομοκρατική πράξη, όπως αυτής στη Βοστόνη, η οποία προκαλεί τη δικαιολογημένη αγανάκτηση όλων όσων τιμούν την αξία της ανθρωπίνου ζωής, της ελευθερίας και της δικαιοσύνης. Είμαστε αλληλέγγυοι και συμπάσχουμε με τους Μαραθωνοδρόμους και τις οικογένειές τους, με τους κατοίκους της πόλης και ολόκληρο το Αμερικανικό έθνος. Καλούμε τους πιστούς μας να προσευχηθούν για την ανάπαυση των ψυχών των θυμάτων αυτής της τραγωδίας, για την επούλωση όσων επλήγησαν άμεσα, καθώς και για ολόκληρο το Έθνος» .

Η οργάνωση ΑΧΕΠΑ, με ανακοίνωσή της, τονίζει ότι «η Ελληνοαμερικανική κοινότητα είναι συγκλονισμένη από την τρομακτική τραγωδία που συνέβη στον Μαραθώνιο της Βοστόνης. Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και οι προσευχές μας είναι μαζί τους και μαζί με όσους επηρεάζονται απ’ αυτή την παράλογη πράξη βίας»

tsantiri.gr 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.