Sunday, July 28, 2013

Ο νεότερος επαγγελματίας προπονητής στην Ελλάδα είναι Σερραίος, 18 ετών και δουλεύει στον Εθνικό Γαζώρου!

Το είπε και το έκανε …Ο 18χρονος Χρήστος Ισαΐδης, απέκτησε το πτυχίο UEFA C' και πλέον ανήκει στο τεχνικό τιμ του Εθνικού Γαζώρου, στο τμήμα της ομάδας Νέων...
Ο νεότερος επαγγελματίας προπονητής στην Ελλάδα είναι Σερραίος, 18 ετών και δουλεύει στον Εθνικό Γαζώρου!
Ο νεαρότερος προπονητής στην χώρα μας, είναι και επίσημα ο Χρήστος Ισαΐδης, ο οποίος αφού αποφάσισε πως η θέση στον αγωνιστικό χώρο δεν του ταιριάζει όσο αυτή που βρίσκεται στην άκρη του πάγκου, παράτησε τα πάντα προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρο του.
Μόλις στα 18 του χρόνια, ο Χρήστος Ισαΐδης θέλησε να γίνει προπονητής, δεν το έβαλε κάτω ξεκίνησε τα μαθήματα προπονητικής και τελικά επιλέχθηκε να παρακολουθήσει το επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών της Ακαδημίας της Φέγενορντ αποκτώντας έτσι το πρώτο του πτυχίο, το UEFA C'.
Ο νεαρότερος προπονητής στην χώρα μας, ανήκε στην ακαδημία του Πανσερραϊκού και αποφάσισε από ποδοσφαιριστής να γίνει προπονητής, καθώς από νωρίς κατάλαβε πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ανάδειξής του και γενικά πως μπορεί να ξεχωρίσει στο μέλλον, από την άκρη του πάγκου.
Από την Παρασκευή 26 Ιουλίου ανήκει στο τεχνικό τιμ του Εθνικού Γαζώρου, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο τμήμα της ομάδας Νέων. Η ομάδα των Σερρών προχώρησε σε μια επένδυση για την άκρη του πάγκου, στο πρόσωπο του Χρήστου Ισαΐδη.
Του ευχόμαστε να δει την καριέρα του όπως την ονειρεύεται και μακάρι να γίνει ο καλύτερος Έλληνας προπονητής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠAE Εθνικός Γαζώρου ανακοινώνει ότι βοηθός προπονητή στην ομάδα Νέων του Εθνικού Γαζώρου αναλαμβάνει ο 18χρονος Σερραίος Χρήστος Ισαΐδης.
Ο νεαρός Ισαΐδης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C (που αφορά στις Ακαδημίες), και θα ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα στον Εθνικό Γαζώρου, δίπλα στον έμπειρο προπονητή της ομάδας Νέων Αθανάσιο Τερζή (UEFA B).
πηγή: sport24.gr, serraikanea.gr 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.