Wednesday, July 24, 2013

Ολλανδική σφραγίδα στη νίκη του ΠΑΟΚ με 6-0 επί της Νις

Υπογραφή Χουμπ Στέφενς και Στέφανου Αθανασιάδη, είχε το εντυπωσιακό 6-0 με το οποίο σύντριψε ο ΠΑΟΚ της Νις χθες στο γήπεδο της Τούμπας, στην πρόβα τζενεράλε, ενόψει του πρώτου αγώνα με αντίπαλο τη Μέταλιστ για την 3η προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ στις 30 Ιουλίου.
Ολλανδική σφραγίδα στη νίκη του ΠΑΟΚ με 6-0 επί της Νις
Ο ολλανδός τεχνικός ξεκίνησε με 4-2-3-1 μέχρι το 65' και μέχρι εκείνη τη στιγμή το σκορ ήταν 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, με αυτογκόλ του Πουέλ (34') και  γκολ του Γεωργιάδη (53'). Με το 4-4-2 το σκορ απογειώθηκε με τα τρία γκολ του Αθανασιάδη στο (74', 78', 81') και ένα γκολ του Κατσικά (89'). Ο περσινός πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, στα τριάντα περίπου λεπτά που αγωνίστηκε, στο χθεσινό φιλικό, έκανε ξεκάθαρη την θέση του, όσον αφορά το ποιος είναι  «αφεντικό» της επίθεσης του Δικεφάλου, ενόψει και των εμφανίσεων του νέου σέντερ φορ της ομάδας, Τόμας Νέσιντ.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου (69' Σκόνδρας), Βίτορ (84' Κατσικάς), Κατσουράνης, Λίνο (72' Σπυρόπουλος), Λάζαρ (62' Αθανασιάδης), Τζιόλης (84' Κάτσε), Γεωργιάδης (72' Ολίσε), Βούκιτς (62' Λόρενς), Λούκας, Σαλπιγγίδης (77' Νέσιντ).

ΠΗΓΗ: tanea.gr 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.