Tuesday, July 30, 2013

Με τους εκπαιδευτικούς θα συναντηθεί σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

Για τα προβλήματα των εκπαιδευτικών σχετικά με την διαθεσιμότητα, αλλά και γενικότερα θέματα Παιδείας, θα συζητήσει σήμερα το πρωί στη Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα συναντηθεί με το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και της ΟΙΕΛΕ.

Με τους εκπαιδευτικούς συναντάται ο Αλέξης Τσίπρας

Για τα προβλήματα των εκπαιδευτικών σχετικά με την διαθεσιμότητα, αλλά και γενικότερα θέματα Παιδείας, θα συζητήσει σήμερα το πρωί, στις 10.30 στη Βουλή, ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα συναντηθεί με το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και της ΟΙΕΛΕ.

«Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να χτίζει αναπτυξιακά παλάτια πάνω στην άμμο ενός success story, το οποίο δεν υπάρχει παρά μόνο στη δική του φαντασία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ιταλό ομόλογό του Ενρίκο Λέττα.

«Ο κ. Σαμαράς, προσδεδεμένος το άρμα της κ. Μέρκελ, έχει επιλέξει το δρόμο της υποταγής στην πολιτική της ακραίας λιτότητας, που διαλύει τις κοινωνίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, παραμένοντας αμετανόητα πιστός και αμετακίνητος στη μνημονιακή νεοφιλελεύθερη πολιτική, ετοιμάζοντας νέο κύμα απολύσεων, οριζόντιων περικοπών, λουκέτων και περαιτέρω υποβάθμισης του κοινωνικού κράτους» σημειώνεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ: news.gr.msn.com

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.