Sunday, July 28, 2013

Πανσερραϊκός: Μονόδρομος… η Γ’ Εθνική

Μπορεί ο Πανσερραϊκός να δήλωσε συμμετοχή για το νέο πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο μόνο με… θαύμα θα καταφέρει να μετάσχει κανονικά.
Πανσερραϊκός: Μονόδρομος… η Γ’ Εθνική | onsports.gr
Η ομάδα της Σερρών είχε καταθέσει αίτηση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, κυρίως για να… προλάβει την προθεσμία που είχε δοθεί από την διοργανώτρια αρχή και το βράδυ της Παρασκευής (26/7) είχε προγραμματιστεί ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο, ούτως ώστε να αποφασιστεί η επόμενη… μέρα στα «Λιοντάρια».
Το «παρών» στο ΔΣ έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Λάζαρος Θεοδωρίδης, ωστόσο, απουσίαζαν επιχειρηματίες που θα έδειχναν την πρόθεσή τους να μετάσχουν στη νέα… σελίδα της ομάδας. Αντίθετα, πολλοί οπαδοί του Πανσερραϊκού βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας, υποστηρίζοντας πως δική τους επιθυμία είναι η εξάντληση των δυνατοτήτων συμμετοχής της ομάδας στην Football League.
Ωστόσο, το συγκεκριμένο σενάριο δύσκολα θα πραγματοποιηθεί, καθώς οι υποχρεώσεις είναι μεγάλες και τα χρέη της ΠΑΕ αγγίζουν τα 1,7 εκ. ευρώ και η μοναδική πρόταση είναι από τον Δημήτρη Καμήλαλη για την Γ’ Εθνική, ενώ αποκλείστηκε το ενδεχόμενο συγχώνευσης με τον Εθνικό Γαζώρου.
Πάντως, το ΔΣ της ΠΑΕ Πανσερραϊκός… έριξε το «μπαλάκι» στον Ερασιτέχνη, δίνοντας διορία μέχρι την Τρίτη (30/7) στις 13:00 για την παρουσίαση κάποιου ενδιαφερόμενου, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, ο Ερασιτέχνης θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας.
Πηγή φωτογραφίας: serresgoal
ΠΗΓΗ: onsports.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.