Sunday, July 28, 2013

Τρεις νεκροί σε πυρκαγιά στον Ωρωπό

Προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα
Τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής σε εξοχική κατοικία στον Ωρωπό. Τα τρία ηλικιωμένα άτομα, δύο 83χρονες γυναίκες και ένας 82χρονος άνδρας, ήταν μέσα στο σπίτι την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.
Τρείς νεκροί από φωτιά σε κατοικία στον Ωρωπό
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική μέσα στο σπίτι βρισκόταν ακόμη ένας ηλικιωμένος άνδρας 84 ετών ο οποίος αντελήφθη τη φωτιά, προσπάθησε να ειδοποιήσει τους υπόλοιπους, επικοινώνησε με την Πυροσβεστική και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.
Ο 82χρονος επιχείρησε να βγει από το σπίτι όταν άκουσε τις φωνές του 84χρονου αλλά τον καταπλάκωσε τμήμα της οροφής που κατέρρευσε. Οι δύο ηλικιωμένες βρέθηκαν νεκρές από τους άνδρες της Πυροσβεστικής πιθανότατα από ασφυξία.
Στο συμβάν επενέβησαν δέκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα, μετά από κλήση που έλαβαν στις 04:45 το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η πυρκαγιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα ψυγείου που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο του σπιτιού.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.
ΠΗΓΗ: tovima.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.