Thursday, July 25, 2013

Στόχος, η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των τραπεζών, θα έχει σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της προσπάθειας να φτάσουν στην αγορά ευρωπαϊκοί και εθνικοί πόροι που έχουν ως τελικό αποδέκτη τις επιχειρήσεις.
xatzidakis 600 01
Ο Επίτροπος, αρμόδιος για την περιφερειακή πολιτική κ. Γιοχάνες Χαν, μετά τη χθεσινή συνάντησή του με τον κ. Χατζηδάκη, απήυθυνε σύσταση προς τις τράπεζες να προχωρήσουν στην εκταμίευση των κονδυλίων που προορίζονται για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Από την πλευρά του ο κ. Χατζηδάκης εξέφρασε την ελπίδα να λειτουργήσει θετικά προς την κατεύθυνση αυτή η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τις οποίες κάλεσε να αξιοποιήσουν τα εργαλεία ρευστότητας που έχουν στη διάθεσή τους και μέσω των διαρθρωτικών ταμείων. «Η κρίσιμη χρονιά είναι εφέτος, πρέπει να κερδίσουμε το στοίχημα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.
Πριν τη συνάντησή του με τον Κωστή Χατζηδάκη, ο κ. Χαν είχε συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.
ΠΗΓΗ: spirospero.gr 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.