Thursday, July 25, 2013

Κάτω Αμπέλα Σιντικής: Για τα μάτια μίας ανήλικης αυτοπυροβολήθηκε στο πόδι

16χρονος ήθελε να προκαλέσει ενδιαφέρον

Ήθελε να επιδείξει τον «αντρισμό» του και να κερδίσει την προσοχή του κόσμου αλλά κυρίως το ενδιαφέρον μίας συνομήλικής του. 
Για τα μάτια μίας ανήλικης αυτοπυροβολήθηκε στο πόδι 16χρονος ήθελε να προκαλέσει ενδιαφέρον
Τελικά, μια σφαίρα καρφώθηκε στο πόδι του. Ο λόγος για έναν 16χρονο από την Κάτω Αμπέλα Σιντικής του Νομού Σερρών, μέλος τετραμελούς οικογένειας, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την απουσία όλων των υπολοίπων από το σπίτι πήρε το περίστροφο του πατέρα του και αυτοπυροβολήθηκε προκαλώντας σάλο και αναστάτωση στο μικρό χωριό.

Τα πρώτα σενάρια των κατοίκων μετέτρεψαν σε ήρωα τον 16χρονο, αφού όλοι πίστεψαν ότι ο νεαρός κατάφερε να αντιμετωπίσει και να αποτρέψει με θάρρος τους υποτιθέμενους διαρρηκτές που προσπάθησαν να μπουν στο απομονωμένο σπίτι της Κάτω Αμπέλας. Ωστόσο, οι έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου ήρθαν να διαψεύσουν τα σενάρια αυτά, αποκαλύπτοντας ότι η ιστορία που έμοιαζε με σκηνή από ταινίας δράσης ήταν βγαλμένη από τη φαντασία του ανηλίκου.
Στο μεταξύ, βαρύτατες κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και αμέλεια αντιμετωπίζει πλέον ο πατέρας του 16χρονου, ο οποίος αναμένεται να κληθεί από τον εισαγγελέα Σερρών για να απολογηθεί.
ΠΗΓΗ: thebest.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.