Friday, July 26, 2013

Πέφτουν οι υπογραφές για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση

Τη συμφωνία για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, από 23% σε 13%, θα υπογράψουν το πρωί της Παρασκευής οι συναρμόδιοι υπουργοί με τους εκπροσώπους της αγοράς.
APODEIXEIS
Τη συμφωνία για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση θα υπογράψουν το πρωί της Παρασκευή οι υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς, με τους εκπροσώπους της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων του Συνδέσμου Επώνυμων Οργανωμένων Αλυσίδων Εστίασης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων.
Βάσει της συμφωνίας της κυβέρνησης με την τρόικα, ο ΦΠΑ στην εστίαση θα μειωθεί κατά 10% και θα «επιστρέψει» στο 13% από 23% που είχε πάει λόγω… μνημονίου.
Παράλληλα, όπως έχει ανακοινωθεί, στις επιχειρήσεις που θα μετακυλήσουν τη μείωση του ΦΠΑ στις τιμές, θα απονέμεται ειδικό σήμα, με ευθύνη των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων που θα ενημερώνει τους καταναλωτές ότι οι τιμές μειώθηκαν.
ΠΗΓΗ: efsyn.gr 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.