Tuesday, May 22, 2018

Σαν Αντόνιο Σπερς: Προσφέρουν 220 εκατ. στον Λέοναρντ για να τον κρατήσουν


Ο Λέοναρντ έχασε αρκετά παιχνίδια φέτος λόγω τραυματισμών και η διοίκηση των Σπερς τον είχε κατηγορήσει για αδιαφορία, ενώ εκείνος επέμενε πως ο τραυματισμός του είναι υπαρκτός
Πρόταση-μαμούθ ετοιμάζουν οι Σαν Αντόνιο Σπερς για τον Καουάι Λέοναρντ, προκειμένου να «γεφυρωθούν» οι μεταξύ τους διαφορές και να παραμείνει «σπιρούνι».
Πιο συγκεκριμένα, οι Σπερς προσφέρουν στον Λέοναρντ νέο, πενταετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που φτάνουν τα 220 εκατ. δολάρια (44 εκατ. δολάρια ετησίως).


Ο 26χρονος σταρ έχασε αρκετά παιχνίδια φέτος λόγω τραυματισμών και η διοίκηση τον είχε κατηγορήσει για αδιαφορία, ενώ εκείνος επέμενε πως ο τραυματισμός του είναι υπαρκτός, παρά το «οκ» από τους γιατρούς της ομάδας.
Ο Λέοναρντ έχασε τα πρώτα 27 παιχνίδια των Σπερς στην κανονική περίοδο, επέστρεψε τον Δεκέμβριο και έπαιξε σε εννιά, με τελευταίο αυτό στις 13 Ιανουαρίου. Από τότε δεν έχει πάρει… λεπτό συμμετοχής, με την εξέλιξη αυτή να φουντώνει ακόμα περισσότερο τις φήμες αποχώρησής του από το Σαν Αντόνιο.
ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.