Wednesday, May 30, 2018

Ποδηλατοδρομίες στην Πανήγυρι του Αγίου Πνεύματος στην Κερκίνη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ποδηλατοδρομίες, Πολιτισμού και Τζούνιορ, που ήταν ενταγμένες στις δράσεις τον πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Πανήγυρι του Αγίου Πνεύματος, την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, που οργανώθηκαν από την Τοπική Κοινότητα Κερκίνης και Ομάδας εθελοντών.
Με επικεφαλή υπεύθυνο τον δάσκαλο από Κερκίνη κ. Θωμά Ισαακίδη, με βοήθεια από Τραϊανού Σεβαστή και Χριστίνα Τραϊανού, Γεωργία Καλτσίδου, Ηλία Μουντζέλο, Μαρία Λατίνη, Χρήστο Ανδρεάδη και Ιωάννη Καντή, ποδηλάτες από την Κερκίνη, την Λιβαδιά και τη περιοχή της Κερκίνης, ποδηλάτησαν 5,5 χλμ και ένωσαν συμβολικά το Λιμανάκι Λιβαδιάς με την Κερκίνη, μεταφέροντας το μήνυμα του ΕΥ ΖΗΝ στη Ζωή μας και του φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου μεταφοράς.
Στην  ποδηλατοδρομία έλαβαν μέρος 14 παιδιά από 6 έως 15 ετών΄ και διένυσαν απόσταση 11 χιλιομέτρων περίπου από την Κεντρική Πλατεία Κερκίνης έως το Λιμανάκι Λιβαδιάς και επιστροφή.
Στις 12:30 μ.μ. μίνι δεξίωση και απονομή διπλωμάτων συμμετοχής, όπου τα παιδιά κυρίως τα παρέλαβαν με μεγάλο ενθουσιασμό.
Τον συντονισμό των απονομών είχαν η Δήμητρα Μάρκου, Μαρία Λατίνη, Σεβαστή Τραϊανού και η Χριστίνα Τραϊανού.  
Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι πρέπει να δοθούν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα στον πρόεδρο της Τ.Κ. Κερκίνης, κ. Θεόδωρο Καρατζίκο, καθώς η Κερκίνη Σερρών ήταν πεντακάθαρη και οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο 3ήμερο Πανήγυρι του Αγίου Πνεύματος ήταν άρτια οργανωμένες αλλά και στην φιλότιμη πρόσφορα της οργανωτικής εθελοντικής επιτροπής για Αθλοπαιδιές κ.κ. Χρήστο Ανδρεάδη, Θεόδωρο Καρατζίκο, Ιωάννη Καντή, Ηλία Μουντζέλο, Δήμητρα Μάρκου, Μαρία Λατίνη, Γεωργία Τραΐανού, Χριστίνα Τραϊανού, Σέβη Τραϊανού και Γεωργία Καλτσίδου, και των κατοίκων του χωριού, χάρη στους οποίους η πανήγυρις στέφθηκε με επιτυχία.
Ποδηλατοδρομίες στην Πανήγυρι του Αγίου Πνεύματος στην Κερκίνη 27.5.18 https://youtu.be/UUmNX_6iUuI


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ της Γραφίδας Σιντικής:
































































































































































































































Φώτο-Ρεπορτάζ: Χρήστος Κατσαρός

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.