Tuesday, May 22, 2018

Χατζηδάκης: Αυτοί που με χτύπησαν στο Σύνταγμα ήταν στελέχη της ΝΔ;


Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, χαρακτηρίζοντας «κωμικοτραγικά» όσα είπε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο. Παράλληλα, έκανε λόγο για παράξενη ανοχή της κυβέρνησης στη βία
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, χαρακτηρίζοντας «κωμικοτραγικά» όσα είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος αποπειράθηκε να επιρρίψει ευθύνες στη ΝΔ για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη.
«Αυτοί που με χτύπησαν στην πλατεία Συντάγματος ήταν κι αυτοί στελέχη της ΝΔ; Αυτοί που χτύπησαν τον κ. Κουμουτσάκο σε αντίστοιχη εκδήλωση των Ποντίων ήταν κι αυτοί στελέχη της ΝΔ; Είναι απίστευτο θράσος να μιλάει έτσι ένας πρωθυπουργός μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας» σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.


Στο πλαίσιο αυτό, κατηγόρησε την κυβέρνηση για παράξενη ανοχή στη βία, ενώ τόνισε πως «η ΝΔ είναι απέναντι σε κάθε μορφή εγκληματικότητας, ακροαριστερή ή ακροδεξιά».
Η ΝΔ καταδίκασε τα επεισόδια της Θεσσαλονίκης από την πρώτη στιγμή, δεν βάζει νερό στο κρασί της στην καταδίκη της βίας. Δημοκρατία και βία είναι έννοιες ασύμβατες, υπογράμμισε ο κ. Χατζηδάκης, επισημαίνοντας: «Πόσα «ναι μεν αλλά» ή και επιδοκιμασίες έχει πει ο ΣΥΡΙΖΑ σε φαινόμενα βίας;».
Απαρατήρητη δε θα μπορούσε να μείνει και η δράση του Ρουβίκωνα, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δείχνει ανοχή, υπηρεσιακά και πολιτικά, σημειώνοντας πως «ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για ακτιβισμό, ενώ ο κ. Τόσκας λέει για συμπεριφορές στα όρια της νομιμότητας».
ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.