Tuesday, May 29, 2018

Επιτυχής η παρουσίαση των Μικρασιάτικων χορών από την Αδελφότητα Μικρασιατών Σιδηροκάστρου στις πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κερκίνη

Ο Σύλλογος Αδελφότητα Μικρασιατών Σιδηροκάστρου "Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ", στη προχθεσινή του εμφάνιση
27/5/2018, όπου ήταν προσκεκλημένος στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του 3ημέρου Πανηγυριού για την γιορτή του Αγίου Πνεύματος στην Κερκίνη Σερρών, από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, Θεόδωρο Καρατζίκο, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη πλατεία, Μικρασιατικούς Χορούς από τις αλησμόνητες πατρίδες, την Ερυθραία και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια αλλά και σημαντικές επιβραβεύσεις από τους παρευρισκόμενους.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της Αδελφότητας Μικρασιατών Σιδηροκάστρου, Δημήτρης Αστάκογλου, ευχαρίστησε θερμά τον Προέδρο της Τοπικής Κοινότητας Κερκίνης, Θεόδωρο Καρατζίκο, για την πρόσκληση τους να συμμετάσχουν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, για την γιορτή του Αγίου Πνεύματος στην Κερκίνη Σερρών.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι πρέπει να δοθούν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα στον πρόεδρο της Τ.Κ. Κερκίνης, κ. Θεόδωρο Καρατζίκο, καθώς η Κερκίνη Σερρών ήταν πεντακάθαρη και οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο 3ήμερο Πανήγυρι του Αγίου Πνεύματος ήταν άρτια οργανωμένες, αλλά και στην φιλότιμη πρόσφορα της οργανωτικής εθελοντικής επιτροπής για τα χορευτικά στις κ.κ. Δήμητρα Μάρκου, Μαρία Λατίνι, Σέβη Τραϊανού Γεωργία Χαραιτίδου , Χρήστο Ανδρεάδη Και Αθανάσιο Σεΐζη. και των κατοίκων του χωριού, χάρη στους οποίους η πανήγυρις στέφθηκε με επιτυχία.
Η Αδελφότητα Μικρασιατών Σιδηροκάστρου στις πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κερκίνη 27.5.18 https://youtu.be/zdEohWYc_ag



Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ της Γραφίδας Σιντικής:











































































































































Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Κατσαρός (Chris Sintiki

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.