Tuesday, May 22, 2018

Πάνος Καμμένος: Δεν θα ψηφίσω ποτέ λύση με το όνομα «Μακεδονία»

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν δέχονται τον όρο Μακεδονία, δεν θα ψηφίσουμε – Ο Ζαεφ αυτοκτόνησε μη δεχόμενος την αλλαγή Συντάγματος – Καμία πρόταση στην Ελληνική Βουλή αν δεν αλλάξουν Σύνταγμα
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα αποδεχθούν οποιαδήποτε λύση με το σύνθετο όνομα εφόσον αυτό περιέχει τον όρο Μακεδονία, ξεκαθάρισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ρ/σ Alpha 98,9.


«Ως κυβερνητικός εταίρος έχω διαχωρίσει τη θέση μου από την πρώτη στιγμή. Εγώ σας διαβεβαιώ η θέση της κυβέρνησης είναι ότι δεν θα γίνει καμία κύρωση από την Ελληνική Βουλή εάν δεν υπάρξει αλλαγή Συντάγματος στα Σκόπια» τόνισε ο Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος επεσήμανε πως δεν ενδιαφέρεται για το αν υπάρχει ο προσδιορισμός «Ίλιντεν» ή «Άνω», αφού από τη στιγμή που θα έχει τον όρο «Μακεδονία» η ονομασία δεν θα γίνει αποδεκτή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Ο κ. Καμμένος εκτίμησε επίσης πως δεν θα υπάρξει λύση στο θέμα των Σκοπίων και ανέφερε πως οι κάτοικοι της γειτονικής χώρας ζουν με το μύθο της Μακεδονίας διευκρινίζοντας ότι «εγώ δεν θα ψηφίσω ποτέ μια λύση με το όνομα Μακεδονία. Οι ΑΝΕΛ το έχουμε στην ιδρυτική διακήρυξη».
Παράλληλα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εκτίμησε ότι στα Σκόπια πολύ δύσκολα θα υπάρξει πλειοψηφία 2/3 για την αλλαγή ονομασίας, ενώ περιγράφοντας την έως σήμερα πορεία της διαπραγμάτευσης είπε ενώ η ελληνική πλευρά έκανε κάποια βήματα αλλά δεν βλέπει να κάνουν και οι Σκοπιανοί το ίδιο.

Πάνος Καμμένος "Δεν θα ψηφίσω ποτέ λύση με το όνομα «Μακεδονία»" Λώρα Ιωάννου ALPHA 989 https://youtu.be/S2aO_s3cVLg


Πηγές: reader.gr / pontosnews.gr, dominonews.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.