Thursday, May 31, 2018

Ανανέωση συνεργασίας στις Ακαδημίες του Πανσερραϊκού Κρι Κρι!


Έδωσαν τα χέρια τα «λιοντάρια» με τον Καράγκουτη!

     Η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να  ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα περίοδο με τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας (Lions Basketball Academy) Γιώργο Καράγκουτη!
     Ο παγκόσμιος Πρωταθλητής και καταξιωμένος καλαθοσφαιριστής, ο οποίος στην πολύχρονη καριέρα του ξεχώρισε για την ηθική του, αλλά και το χαμηλό του προφίλ, έδωσε τα «χέρια» με τη διοίκηση των «λιονταριών» αναλαμβάνοντας για δεύτερη χρονιά τη νευραλγική θέση  του Υπεύθυνου των Ακαδημιών.


    Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιώργου Καράγκουτη εδραιώθηκε από την απόλυτη επίτευξη των στόχων που είχαν τεθεί στην αρχή της προηγούμενης χρονιάς καθώς και από την εξαιρετική συνεργασία.

    Στόχος  του Γ. Καράγκουτη για ακόμη μία χρονιά είναι η άρτια οργάνωση όλων των τμημάτων του Πανσερραϊκού με μακροχρόνιο ορίζοντα και με γνώμονα τη λειτουργία τους σε επαγγελματικά επίπεδα, ώστε να αναδειχτούν τα νέα ταλέντα του Σερραϊκού μπάσκετ, παράλληλα με εξωγηπεδικές δράσεις που μόνο όφελος και σωστές βάσεις θα προσφέρουν στους Σερραίους νεαρούς καλαθοσφαιριστές!

Γ. Καράγκουτης: Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου με τιμά και με γεμίζει με μεγαλύτερη όρεξη

Από πλευράς του ο Υπεύθυνος της Lions Basketball Academy, Γιώργος Καράγκουτης δήλωσε: «Η φετινή πρώτη χρονιά αποτέλεσε για εμένα οδηγό για να γίνουμε καλύτεροι και να προσφέρουμε στα παιδιά ένα ευχάριστο και άρτια οργανωμένο περιβάλλον με γνώμονα την απόλαυση του παιχνιδιού της καλαθοσφαίρισης, τη δημιουργία νέων φίλων μέσα από τη συνεργατικότητα και το ομαδικό πνεύμα και τον σεβασμό στους συμπαίχτες τους. Όλα αυτά με άξονα το να γίνουν οι αθλητές μας καλύτεροι άνθρωποι.

          Η εμπιστοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπο μου με τιμά,  με χαροποιεί και με γεμίζει με μεγαλύτερη όρεξη για ακόμη περισσότερα πράγματα εντός και εκτός παρκέ!»

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στον Γιώργο Καράγκουτη στη συνέχιση του σπουδαίου έργου του!

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.