Sunday, May 27, 2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο φεστιβάλ παιδικών χορευτικών τμημάτων, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου & και η ΑΠΟΔΡΑΣΙ

Ολοκληρώθηκε με εξαιρετικά απόλυτη επιτυχία το 4ο φεστιβάλ παιδικών χορευτικών τμημάτων, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου & και η ΑΠΟΔΡΑΣΙ, το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 στο αμφιθέατρο της νησίδας του ποταμού Κρουσοβίτη στο Σιδηρόκαστρο. 
Στο εν λόγω φεστιβάλ, συμμετείχαν:

1. Ο Σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου
2. Ο Σύλλογος Επισκοπής Νάουσας "Ο Φίλιππος"
3. Ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Σερρών 
4. Ο Χορευτικός Όμιλος  Βέροιας
5. Ο Σύλλογος Παφραίων Σιντικής «Η Πάφρα»
6. Ο Σύλλογος Φερρών Ν. Έβρου «η Αγία Σοφία»
7. Ο Σύλλογος Μικρασιατών Κωνσταντινάτου «Ιωάννης ο Θεολόγος» και, 
8.  Ο Σύλλογος Κρύας Ν. Ιωαννίνων
Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας, αλλά και στο κάλεσμα των μικρών χορευτών γεμίζοντας έτσι με την παρουσία τους «ασφυκτικά» το θέατρο. Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας, για την αγάπη τους προς το σύλλογο, καθώς και τους φίλους, τα μέλη, χορευτές και χορεύτριες που αψήφησαν την παροδική κακοκαιρία και ήταν εκεί παρόντες! 
Οι παιδικές φωνές, τα αγνά χαμόγελα των μικρών χορευτών, ο εξαιρετικός χορός και τα χρώματα των ενδυμασιών που κατέκλυσαν τη σκηνή του θεάτρου, ταυτόχρονα μαζί με την εξαιρετική παραδοσιακή ορχήστρα, (Νίκος Ζάρκος = κλαρίνο, Νεκτάριος Κοσμίδης = βιολί & τραγούδι, Κιουπλιώτης Θοδωρής = λαούτο και τραγούδι, Φουρλάκης Τάσος = ακορντεόν & κρουστά συνέθεσαν ένα μοναδικό μουσικό σύνολο.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα παιδιά καθώς, τους προέδρους και τους χοροδιδασκάλους των πολιτιστικών  συλλόγων που συμμετείχαν στο 4ο φεστιβάλ. 
Μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ.κ Μακάριος, καθώς και πολλοί ιερείς των Εκκλησιών μας, οι αντιδήμαρχοι: κ. Παναγιώτης Σαββίδης, κ. Μελαδίνης Αθανάσιος, κ. Τσίντσιος Γεώργιος, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Σιδηροκάστρου κ. Σίμος Ιωαννίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Παρίσης, η γραμματέας της ΠΟΣΑΡ, καθώς και πολλοί άλλοι πρόεδροι και μέλη πολιτιστικών φορέων και σωματείων.
Ευχαριστίες επίσης αποδίδουμε: 
Στην ΑΠΟΔΡΑΣΙ μέσω του προέδρου της τον κ. Παπαδόπουλο Άρη, το Διοικητή της Αστυνομίας Σιδηροκάστρου κ. Γουτίδη Γεώργιο, το διευθυντή του 2ου Δημοτικού κ. Τσιλικίδη Μάκη, την εκπαιδευτικό κ. Αγγελάκη Εύα, για την αμέριστη βοήθεια τους.
Στους γονείς, που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους οι οποίοι είναι δίπλα μας σε όλες τις εκδηλώσεις, τους μικρούς χορευτές και χορεύτριες όλων των χορευτικών τμημάτων, τους εθελοντές και άλλα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης. 
Στις παρουσιάστριες Ελευθεριάδου Γεωργία και Παναγιωτίδου Σαββίνα, για την άριστη απόδοση και εκφώνηση του προγράμματος, καθώς και τα ΜΜΕ του τόπου μας για την προβολή του 4ου φεστιβάλ! 
Μεγάλο επίσης ευχαριστώ αρμόζει στους χορηγούς μας, που, παρόλη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία συνέβαλλαν τα μέγιστα!
Τέλος στον εμπνευστή των φεστιβάλ και χοροδιδάσκαλο  κ. Αθανάσιο Κασελούρη που είχε την όλη επιμέλεια της παράστασης!





Με εκτίμηση, για το Δ. Σ
Η πρόεδρος
Σύρμω Χαλίλη


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.