Wednesday, May 30, 2018

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για το πανηγύρι του Αγίου Πνεύματος στην Κερκίνη η Αφροδίτη Σταμπουλή

Στο πανηγύρι για τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος στη Κερκίνη Σερρών, έδωσε το παρών η βουλευτής Σερρών του Σύριζα κα Αφροδίτη Σταμπουλή.  
Τη βουλευτή Σερρών υποδέχτηκε με χαρά ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κερκίνης Θεόδωρος Καρατζίκος, ο οποίος την ευχαρίστησε για την παρουσία της και τον θερμό χαιρετισμό της, όπου αναφέρθηκε στην αξία ανάδειξης της ελληνικής παράδοσης μέσα από την άψογη διοργάνωση της εορταστικής εκδήλωσης.
Με πίστη και ευλάβεια ακολούθησε της εορταστικές εκδηλώσεις στην Κερκίνη, η βουλευτής Σερρών, Αφροδίτη Σταμπουλή που έδωσε το παρών στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και στις ιπποδρομίες.





Νωρίτερα, μέσα σε κλίμα ιερότητας μαζί με τους κατοίκους της Κερκίνης αλλά και προσκυνητές που έφτασαν στο χωριό για να τιμήσουν τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος που πανηγύριζε, παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ενώ μετά το τέλος της αρτοκλασίας συνομίλησε με πολύ κόσμο στην κατάμεστη πλατεία του χωριού για την αξία που έχει η πίστη στις δύσκολες εποχές που βιώνει η χώρα μας και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά.


























Και ευχαρίστησε ιδιαίτερα  τον πρόεδρο της Τοπικής κοινότητας Κερκίνης κ. Θεόδωρο Καρατζίκο, για την τιμή που της έκανε να την προσκαλέσει στις εξαιρετικά οργανωμένες και πλούσιες σε πολιτισμό και θρησκευτικότητα εκδηλώσεις, αφιερωμένες στη γιορτή του Αγίου Πνεύματος.
Δήλωση Αφροδίτης Σταμπουλή για την Πανήγυρι του Αγίου Πνεύματος στην Κερκίνη 28.5.18  https://youtu.be/JUGI03WzTVs

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ της Γραφίδας Σιντικής:














































































































































































































































Φώτο-Ρεπορτάζ: Χρήστος Κατσαρός

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.