Thursday, May 31, 2018

Επιμελείς Σέρρες: «Δεν είναι το μαγαζί σας το Επιμελητήριο Σερρών κ.Μέγκλα» !


«Για ακόμη μία φορά βιώσαμε τον απαράδεκτο τρόπο της Διοίκησης του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστου Μέγκλα, ο οποίος κατά τη σημερινή(30/05/2018) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών κατέφυγε σε «αλλοπρόσαλλες» συμπεριφορές και ενέργειες προκειμένου να πετύχει το διττό του στόχο. Αφενός να υπεκφύγει των ερωτημάτων, που πάντοτε σοβαρά και εμπεριστατωμένα καταθέτει η αντιπολίτευση της παράταξης «Επιμελείς Σέρρες» και αφετέρου να προσπαθήσει να φιμώσει τόσο εμένα τον ίδιο όσο και τους λοιπούς αξιότιμους εκλεγμένους της παράταξής μας.


Τόσο ο κ.Μέγκλας, όσο και οι υπόλοιποι που συμπορεύονται επί χρόνια μαζί του στα επιμελητηριακά δρώμενα του Νομού, ένα πράγμα έχουν μάθει να κάνουν καλά : Δημόσιες Σχέσεις, Φωτογραφίες και Αποπροσανατολισμό της προσοχής από τα κεντρικά και μείζονα ζητήματα του τοπικού επιχειρείν.
Άραγε, ΕΜΕΙΣ ως «Επιμελείς Σέρρες» θέλουμε να γινόμαστε δυσάρεστοι στους αξιοσέβαστους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Ν.Σερρών, οι οποίοι αιτούνται οικονομικής ενίσχυσης από το Επιμελητήριο; Ασφαλώς και όχι. Ζητούμε, όμως, πάντα με σεβασμό, εγκυρότητα και διαφάνεια από την πλευρά της Διοίκησης του ΕΒΕΣ «καθαρές κουβέντες» και «πειστικές απαντήσεις» για τον τρόπο λήψης σχετικών αποφάσεων.
Είναι σαφές ότι ενδιαφερόμαστε για τον Πολιτισμό του τόπου μας αλλά είναι επίσης ξεκάθαρη η θέση μας ότι το Επιμελητήριο Σερρών πρέπει να στοχεύει σε Δράσεις και Ενέργειες που να έχουν ως γνώμονα το «επιχειρείν» άμεσα, έμμεσα και πολλαπλά. Τουναντίον, η Διοίκηση Μέγκλα πορεύεται και λειτουργεί με άλλα κριτήρια : Τη «μικροπολιτική σκοπιμότητα», τα «χατίρια», τις «Δημόσιες Σχέσεις». Και μάλλον έτσι δίνει και περεταίρω τροφή σε όλους εκείνους που ήδη εκτιμούν ότι αυτή η στάση του κ.Μέγκλα γίνεται υπό το βάρος μιας ενδεχόμενης καθόδου του στον εκλογικό στίβο (είτε βουλευτικό είτε αυτοδιοικητικό).
Κύριε Μέγκλα, λυπούμεθα ιδιαίτερα, που διακόψατε «άγαρμπα» τη σημερινή (30-05-2018) συνεδρίαση του ΔΣ και δεν μας επιτρέψατε να τοποθετηθούμε πάνω σε καίρια θέματα. Αλήθεια, πότε σκοπεύετε να διαφωτίσετε τους Σερραίους επιχειρηματίες για τα κάτωθι θέματα :
Α: Πού θα γίνει η επικείμενη Ser-Expo, σε ποια τοποθεσία ;
Β: Είναι αλήθεια ότι το κόστος συμμετοχής για το Σερραίο εκθέτη έχει ανέβει δραματικά συγκριτικά με την περσινή Ser-Expo ;
Γ: Θα συνεχίσετε, αλήθεια, να επιλέγετε μεσημβρινές και «δύσκολες» ώρες για τη διεξαγωγή των Διοικητικών Συμβουλίων του ΕΒΕΣ, όταν ποτέ κατά το παρελθόν δεν το είχατε κάνει και όταν τα συνεργεία των τοπικών ΜΜΕ συνήθως αδυνατούν να τα καλύψουν τηλεοπτικά αυτές τις ώρες ;
Δ: Δεν μας θέλετε «χρήσιμους» και «εποικοδομητικούς» δίπλα στη Διοίκησή σας και αν ναι πώς μπορεί άραγε αυτό να επιτευχθεί , όταν μάς «κλείνετε τα μικρόφωνα»  και σπεύδετε «όπως-όπως» να ολοκληρώνετε τις συνεδριάσεις ;
EΜΕΙΣ, ως παράταξη «Επιμελείς Σέρρες» θα συνεχίσουμε να μαχόμεθα για τα δίκαια των Σερραίων που εμπλέκονται με το «επιχειρείν» και θα συνεχίσουμε να ασκούμε «γόνιμη» κριτική στις κακές επιλογές σας και στην εν γένει  διάθεσή σας να μας κρατάτε μακριά από τα τοπικά επιμελητηριακά δρώμενα.
Με εκτίμηση,
Βασίλης Καλαϊτζίδης
Επικεφαλής παράταξης «Επιμελείς Σέρρες»

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.