Monday, July 30, 2018

Παρέμβαση του Ηλία Καμαργιάνη για τους έγκλειστους ευεργέτες του 1974

Κείμενο παρέμβασης της θεματικής  Τοπικής Αυτοδιοίκησης της  Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ
Εν τω μεταξύ ενώ ο Δήμαρχος κ.Αγγελίδης είναι αφοσιωμένος στο έργο του για να χαρίσει όπως είπε τους λαμπτήρες LED  στους Σερραίους ,ένα άλλο στέλεχος της Δημοτικής Παράταξής του,έλαμψε  με τις φιλοχουντικές απόψεις του , όπως φαίνεται σε μια στιχομυθία που είχε με φιλικό του πρόσωπο και είδε το φως της ηλεκτρονικής δημοσιότητας .


Εδώ φυσικά δεν υπάρχει ιδιωτικότητα καθώς ότι ανεβάζουμε διαβάζεται από πολλούς ,είναι ένα δημόσιο κείμενο που μας εκφράζει ,άρα χρειάζεται προσοχή  και πόσο μάλλον από κάποιον που κατέχει ένα σημαντικό αξίωμα όπως είναι η θέση του Προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών. Μια θέση που την υπηρέτησαν παλαιότερα άλλοι συνάδελφοί του με επιτυχία ,που βασίζονταν κυρίως στην παιδεία τους ,στην εμπειρία διοίκησης,στη γνώση των συναφών ζητημάτων ,στη δημοκρατικότητά τους.
Αυτά τα προσόντα μάλλον δεν τα έχει ο νεαρός Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών .Είναι πρόκληση  η αναφορά του ότι ο έγκλειστος του 1974 που πέθανε στις φυλακές,  θα ήταν μια λύση για ζητήματα που η σημερινή πολιτική τάξη και η κοινωνία μας δεν  μπορεί να ανταποκριθεί όπως υπονοεί  και αποκρουστικές ορισμένες εκφράσεις του  που δεν χρειάζεται να τις επαναλάβουμε ,αλλά δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται και αντιμετωπίζουν μια δημόσια κριτική.Αν λοιπόν ο συγκεκριμένος δεν έχει ενσυνείδητα φιλοχουντικές απόψεις,το λιγότερο που μπορεί κανείς να του καταλογίσει  είναι το ότι είναι ανιστόρητος και  δεν έχει ένα δημόσιο λόγο και τρόπο που ταιριάζει  στους εκπροσώπους που πρέπει να έχει η Πόλη μας .
Περιμένουμε μιαν απάντηση από τον Δήμαρχο κ,Αγγελίδη ,αλλά και μια τοποθέτηση από τον κ.Αραμπατζή αν ως υποψήφιος Δήμαρχος θα τον περιλαμβάνει στο ψηφοδέλτιό του.

Ηλίας Καμαργιάνης 
Αναπληρωτής Συντονιστής Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και Συντονιστής Θ.Ε.Τοπικής Αυτοδιοίκησης κιν.6930 626 304

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.