Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

ΓΣΕΕ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ Ε.Α.Σ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ


Η ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, οι οποίοι αγωνίζονται για την διάσωση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας, διεκδικώντας να σταματήσει η οικονομική ασφυξία και να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα τους.


Το κλίμα αβεβαιότητας στα αμυντικά συστήματα, η έλλειψη σχεδιασμού για το μέλλον και η επαπειλούμενη οικονομική κατάρρευση, χρεώνονται στα αρνητικά της παρούσας Κυβέρνησης, η οποία και σε αυτή την περίπτωση «έταξε» πολλά και τελικά έπραξε λίγα.
Καλούμε την Κυβέρνηση και τα συναρμόδια Υπουργεία Εθνικής Αμύνης και Οικονομικών να αναλογιστούν την πολιτική ευθύνη που φέρουν σε περίπτωση που επιτρέψουν να καταρρεύσει η αμυντική βιομηχανία της χώρας, σε μια περίοδο μάλιστα που η γεωπολιτική  «σκακιέρα» ξαναστήνεται με όχι και τόσο επωφελείς για τη χώρα μας όρους.
Ο αγώνας των εργαζομένων στα ΕΑΣ είναι αγώνας εθνικής σημασίας και ως τέτοιος πρέπει να στηριχτεί από το σύνολο των κοινωνικών δυνάμεων. Για το λόγο αυτό η ΓΣΕΕ δηλώνει αλληλέγγυα στις συνδικαλιστικές οργανώσεις του κλάδου και στηρίζει τις κινητοποιήσεις για την χρηματοδότηση και την διάσωση της αμυντικής βιομηχανίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.