Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Τα Επαγγελματικά Λύκεια Σερρών κοντά στους πυρόπληκτους


«Η Επαγγελματική Εκπαίδευση στηρίζει την Εθελοντική Αιμοδοσία»
Το 1ο και 2ο ΕΠΑ.Λ. Σερρών καθώς και το ΕΠΑ.Λ. Σιδηρόκαστρου, που υπάγονται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, παρέχουν ογδόντα (80) φιάλες αίματος στους πληγέντες από τις πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική την 23η Ιουλίου 2018. Σημειώνεται ότι τα σχολεία αυτά έχουν τράπεζες αίματος, οι οποίες στηρίζονται στην εθελοντική αιμοδοσία των μαθητών/-τριών τους.


Το Υπουργείο Παιδείας συγχαίρει για την πρωτοβουλία του μαθητές και εκπαιδευτικούς των ΕΠΑ.Λ. που τις δύσκολες αυτές ώρες βρίσκονται αλληλέγγυοι, δίπλα στους πληγέντες και επιπλέον αποδεικνύουν στην πράξη τον σημαντικό κοινωνικό ρόλο του Επαγγελματικού Λυκείου.
Με την αφορμή αυτή οφείλουμε να συγχαρούμε όσα σχολεία πραγματοποιούν προγράμματα εθελοντικής αιμοδοσίας και καλούμε εφεξής στο πλαίσιο πρόληψης και πρόνοιας και άλλα σχολεία να συμμετέχουν σε παρόμοιες πρωτοβουλίες για να γίνουμε όλοι συμμέτοχοι μιας πιο ενεργής και ευαισθητοποιημένης κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.