Monday, July 23, 2018

Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός: Ένας κόκκινος «άσσος» στο μανίκι των "λιονταριών"!


Νέα μεγάλη μεταγραφή για τον Πανσερραϊκό Κρι Κρι!
Ένας κόκκινος «άσσος» στο μανίκι του!


Η νέα μεταγραφή του Πανσερραϊκού Κρι Κρι είναι ο 23χρονος Σερραίος καλαθοσφαιριστής Στέλιος Χορτομάρης, ο οποίος έχει ύψος 1.82 μέτρα και αγωνίζεται με επιτυχία στη θέση του playmaker. Η μεταγραφή του αθλητή από τους Ικάρους ολοκληρώθηκε κατόπιν συνεργασίας με τη διοίκηση της συμπολίτισσας ομάδας, την οποία και ευχαριστούμε θερμά!


Ο Στέλιος ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία μόλις 7 ετών στην ακαδημία των Ικάρων και στο πλαίσιο της ένωσης των Σερραϊκών ομάδων το 2010 μετακινήθηκε στο Παιδικό του Πανσερραϊκού. Εκεί έπεισε με τις εμφανίσεις του τον κόουτς Χρυσανθίδη, ο οποίος τον κράτησε άλλη μια χρονιά στους «κόκκινους» και του εμπιστεύτηκε μάλιστα τη θέση του «άσσου» τόσο στην εφηβική όσο και στην αντρική ομάδα! Τη διετία 2012-2014 επιστρέφοντας στους Ικάρους κατάφερε να πάρει αρκετές συμμετοχές στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ενώ την επόμενη χρονιά, μετά τον υποβιβασμό τους, αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική. Ακολούθησε μια μικρή αποχή για την υποχρέωση της στρατιωτικής του θητείας, και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τη φανέλα του ΑΟΣ.
Καλωσόρισες Στέλιο στην ομάδα μας! Η εκτίμησή μας στο πρόσωπο και στο ταλέντο σου αποτελεί την ισχυρότερη βάση για μια συνεργασία χρόνων!




No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.