Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Νέος Βουτζάς : Αυξημένες περιπολίες υπό το φόβο πλιάτσικου


Ομάδες ατόμων εισβάλλουν στα καμένα σπίτια και παίρνουν οτιδήποτε μπορεί να τους φανεί χρήσιμο ή ακέραιο από την πύρινη λαίλαπα μπορεί να βρουν μπροστά τους


Δεν φτάνουν οι απώλειες που υπέστησαν οι πυρόπληκτοι που αντιμετώπισαν την απειλή και τη μανία της φωτιάς, η οποία στο πέρασμα της κατέστρεψε κάθε ίχνος του φυσικού περιβάλλοντος, των σπιτιών τους, των περιουσιών τους. Εχασαν ακόμη και τους οικείους τους και τους συνανθρώπους τους. Οι πρώτες επιδρομές στα εγκαταλελειμμένα και καμένα από τη φωτιά σπίτια έχουν ξεκινήσει.


Ομάδες ατόμων εισβάλλουν στα καμένα σπίτια και παίρνουν οτιδήποτε μπορεί να τους φανεί χρήσιμο ή ακέραιο από την πύρινη λαίλαπα μπορεί να βρουν μπροστά τους.
Μετά βέβαια από καταγγελίες των πληγέντων κατοίκων της περιοχής, οι Αστυνομικές Αρχές έχουν αυξήσει τις βραδινές περιπολίες και κυρίως τις μεταμεσονύχτιες ώρες, προκειμένου να περιορίσουν τα περιστατικά του πλιάτσικου και να προστατέψουν ό,τι μπορεί να έχει παραμείνει άθικτο από τις περιουσίες των πυρόπληκτων.

ΠΗΓΗ: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.