Tuesday, July 31, 2018

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ: 48ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ


 
Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν σήμερα το πρωί στην Πυλαία στη σύλληψή του 48χρονου μητροκτόνου.
Μια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερα, σήμερα, στην Πυλαία, όταν 48χρονος άνδρας τραυμάτισε και σκότωσε την 71χρονη μητέρα του.


Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν σήμερα το πρωί στη σύλληψή του δράστη που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχε ψυχιατρικό ιστορικό και να είχε νοσηλευτεί πρόσφατα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. 
Ο 48χρονος στραγγάλισε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας έφερε ίχνη πάλης, ενώ διαπιστώθηκε να έχει περιτυλιγμένη ζώνη στον λαιμό της.
Το έγκλημα έγινε τις πρωινές ώρες ενώ τη σορό της μητέρας εντόπισε το πρωί ο πατέρας, ο οποίος ειδοποίησε και την αστυνομία. Στο σπίτι βρισκόταν και ο γιος ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές. 
Υπενθυμίζεται πως χθες υπήρξε ακόμα ένα αντίστοιχο περιστατικό στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης (δείτε εδώ) και συγκεκριμένα στο χωριό Ηράκλειο του Λαγκαδά, καθώς ένας 24χρονος άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι στον 48χρονο πατέρα του τραυματίζοντας τον θανάσιμα στον θώρακα.

Πηγή: voria.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.