Friday, July 27, 2018

Τον Δήμαρχο Αμφίπολης Κωνσταντίνο Μελίτο επισκέφθηκε η Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Σερρών Αφροδίτη Σταμπουλή

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών με την βουλεύτρια Αφροδίτη Σταμπουλή, επισκέφθηκε το πρωί  της Τετάρτης 25-7-2018 το Δήμαρχο Αμφίπολης κ. Κ. Μελίτο.
Η Α. Σταμπουλή ενημερώθηκε για την πορεία αξιοποίησης των προγραμμάτων Φιλόδημος του Υπουργείου Εσωτερικών για έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, για τα προβλήματα λειτουργίας των βιολογικών καθαρισμών, καθώς και για θέματα διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στα πλαίσια του νέου ΠΕΣΔΑ και της νομοθεσίας για την ανακύκλωση. 


Συζητήθηκαν επίσης προβλήματα που αφορούν τους δασικούς χάρτες και την συντήρηση δασικών δρόμων,  την ολοκλήρωση του κτηματολογίου και τις αθλητικές υποδομές. Για τα μεγάλα θέματα των εργασιών στον αρχαιολογικό χώρο Αμφίπολης – Λόφου Καστά, όπως και των έργων, που θα εξασφαλίσουν τη λειτουργία του λιμένα Αμφίπολης, διερευνήθηκαν οι δυνατότητες προώθησης των σχετικών δράσεων.
Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ροδολίβους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα λειτουργίας του που αφορούν στην στελέχωση και την προμήθεια υλικών και κυρίως την διακομιδή σε νοσοκομεία των σοβαρότερων περιστατικών.
Η βελτίωση της καθημερινής ζωής των πολιτών-ισσών αποτελεί διαρκή στόχο της κυβέρνησης, η υλοποίηση του οποίου θα γίνεται όλο και πιο εφικτή με την καθαρή έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, παράλληλα με τις διεκδικήσεις των πολιτών- ισσών, ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα γίνεται όλο και πιο καθοριστικός.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.