Tuesday, July 31, 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Κλήρωση Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου - «Παρόν» μόνο ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι από όλες τις Σερραϊκές ομάδες!


Χθες το απόγευμα στην Κομοτηνή το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και ο Πρόεδρος αυτού κ. Ν. Νικολόπουλος πραγματοποίησαν για άλλη μια χρονιά με άρτιο τρόπο την κλήρωση των Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της Ένωσης. Η διαδικασία εξελίχθηκε μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα σύμπνοιας, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι -ακριβώς όπως και πέρυσι- από τον Νομό Σερρών που εκπροσωπείται από 9 συνολικά ομάδες το παρόν έδωσε μόνο ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι!

Οι σημαντικότερες ειδήσεις που βγήκαν από την κληρωτίδα είναι οι εξής:


1. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 28 ομάδες, έναντι 25 του περυσινού.
2. Στον Ά Όμιλο που συμμετέχουν όλες οι Σερραϊκές ομάδες  προστέθηκε και ο  παραδοσιακά ισχυρός Αστέρας Καβάλας.
3. Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι ξεκινά στις 29 Σεπτεμβρίου τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις εκτός έδρας απέναντι στην ομάδα του Ορφέα Ν. Σκοπού που υποβιβάστηκε από την Γ’ Εθνική Κατηγορία, ενώ το μεγάλο ντέρμπυ με τον συμπολίτη ΑΟΣ, ο οποίος μετονομάστηκε σε «Γ.Σ. Σερρών 2017», θα διεξαχθεί μόλις την δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος στις  06 Οκτωβρίου 2018.
4. Τα «λιοντάρια» θα αντιμετωπίσουν την 7η αγωνιστική τον Αστέρα στην Καβάλα, ενώ στην τελευταία του Πρωταθλήματος υποχρεούνται να ταξιδέψουν στην Δράμα για να αγωνιστούν απέναντι στον ιστορικό ΚΑΟΔ.
5. Στο Κύπελλο το τοπικό νοκ ουτ ντέρμπυ μεταξύ του Πανσερραϊκού Κρι Κρι και του ΑΟΣ κληρώθηκε να λάβει χώρα ακόμη νωρίτερα, στις  15 Σεπτεμβρίου, με τυπικά γηπεδούχους τους «κόκκινους».

Ο Έφορος της ομάδας Θάνος Μηλούσης που παραβρέθηκε στην κλήρωση, δήλωσε μετά το πέρας αυτής: «Καταρχάς, συγχαρητήρια στο ΔΣ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ για την άψογη και αδιάβλητη διαδικασία, καθώς και την απόφασή της για αλλαγή στον τρόπο ανάδειξης του φετινού Πρωταθλητή που κρίνεται απολύτως αξιοκρατική και δίκαιη. Το κλίμα με τους εκπροσώπους των υπολοίπων ομάδων που έδωσαν το παρόν ήταν εξαιρετικό. Ο διάλογος μεταξύ μας  για τα τρέχοντα προβλήματα στον χώρο του μπάσκετ που αγαπάμε και ως «αιμοδότες» υπηρετούμε ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικός. Η ομάδας μας συνεχίζει να χτίζεται με σοβαρότητα και μελετημένο σχέδιο σε όλα τα επίπεδα, ώστε όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει στο προσεχές Πρωτάθλημα, αλλά και να παίξει θεαματικό μπάσκετ που θα προσελκύσει ακόμη περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο. Ο Πανσερραϊκός μας θα αγωνίζεται έτσι όπως αξίζει στο όνομα και στην ιστορία του!»

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.