Monday, July 23, 2018

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σερρών "Εμμανουήλ Παπάς": Στέγαση των Νηπιαγωγείων

«Δελτίο τύπου για την συνάντηση με τον Δήμαρχο Σερρών με θέμα την στέγαση των Νηπιαγωγείων.»
Την Πέμπτη 19-7-2018, αντιπροσωπεία του Δ.Σ  του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ο Εμ. Παπάς» και  εκπρόσωποι γονέων των νηπίων που φοιτούν στα νηπιαγωγεία 18ο,22ο,12ο και 21ο  συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Σερρών κ. Πέτρο Αγγελίδη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, κ. Μερετούδη Δημήτρη για το θέμα της στέγασης των παραπάνω νηπιαγωγείων.


Από πλευράς της Δημοτικής αρχής, τονίσθηκε κατηγορηματικά η βούληση να παραμείνουν τα νηπιαγωγεία στους χώρους που στεγάζονταν μέχρι τώρα. Ενημερωθήκαμε από τις υπηρεσίες του Δήμου ότι δρομολογήθηκαν οι εργασίες, ώστε το 18ο και 22ο νηπιαγωγείο να κριθούν κατάλληλα από την αρμόδια επιτροπή στις 30 Ιουλίου. Για το 12ο και το 21ο νηπιαγωγείο, όπου το πρόβλημα αφορά την αυλή, ο κ. Δήμαρχος έδωσε εντολή να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία εξεύρεσης  λύσης με την κτηματική υπηρεσία στην οποία ανήκει  το οικόπεδο, που θα χρησιμοποιηθεί ως αυλή των νηπιαγωγείων ,ώστε να παραχωρηθεί στα δυο νηπιαγωγεία.
Το Δ.Σ του Συλλόγου εκφράζει την ικανοποίηση του για την βούληση της δημοτικής αρχής να επιλύσει το τεράστιο θέμα που  δημιουργήθηκε και τον Σεπτέμβριο να λειτουργήσουν κανονικά τα νηπιαγωγεία και να μην ταλαιπωρηθούν τα νήπια και οι οικογένειες τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: https://grafida-sintikis.blogspot.com/2018/07/182212-21.html

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.