Sunday, July 29, 2018

Τρεις (ακόμη) ανανεώσεις για τα «λιοντάρια» με . . .«υπόσχεση» επιτυχίας!


Η ομάδα Μπάσκετ Ανδρών του Πανσερραϊκού Κρι Κρι συνεχίζει τις ανανεώσεις των αθλητών που με την περσινή τους παρουσία κέρδισαν την εμπιστοσύνη του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης, ώστε να στελεχώσουν φέτος τον βασικό κορμό της στην προσπάθεια ανόδου στις Εθνικές Κατηγορίες.


Αυτή τη φορά η ενίσχυση έρχεται από τρεις φοιτητές του ΤΕΦΑΑ Σερρών. Ο Νίκος Χατζηστεφάνου (1998, ύψος 1.85 μέτρα, point και shooting guard),  ο Γιώργος Καρασαββίδης (1999, ύψος 1.84 μέτρα, guard) και ο Βαγγέλης Σταματόπουλος (1998, ύψος 1.99 μέτρα power forward και center) αποκτήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τη μορφή δανεισμού από τις ομάδες της ΣΑΠΚ Νεάπολης και του Αρκαδικού, τις διοικήσεις των οποίων ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους.
Η μεγάλη «οικογένεια» του Πανσερραϊκού «αγκαλιάζει» τους τρεις νεαρούς καλαθοσφαιριστές σαν δικά της παιδιά και τους εύχεται να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!





No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.