Monday, July 30, 2018

92α Γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών


Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Ροδόπολης ¨Η ΠΡΟΟΔΟΣ¨ ,ανακοινώνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα 92α Γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών. το πρόγραμμα έχει ως εξής :


-      Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018 - Η ποντιακή επιθεώρηση που έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό, «Ζωή και κότα… με χαβίτς και με κορκότα!» ,παίζουν ο  Τάκης Βαμβακίδης ,ο Αλέξης Παρχαρίδης και η παρέα τους ,μας υπόσχονται μια παράσταση με πολύ γέλιο , μουσική και χορό. Ώρα διεξαγωγής 20:30 στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου ,γενική είσοδος 5,00€.


-      Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 - Ετήσιος καλοκαιρινός χορός του συλλόγου.  Οι φίλοι της παράδοσης θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τον Δημήτρη Καρασαββίδη και Δημήτρη Ξενιτόπουλο στους Ποντιακούς ήχους και των Βαγγέλη Δημούδη στους ήχους της Θράκης και της Μικρασίας. Είσοδος 10€ με πλήρες μενού (δεν περιλαμβάνει ποτό) και συμμετοχή σε κλήρωση για ταξίδι.



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.