Wednesday, August 7, 2019

Ισχυρή δικαίωση του έργου του ΣΥΡΙΖΑ η διατήρηση του Γραφείου Πρωθυπουργού απ’τη ΝΔ

Για την ισχυρή δικαίωση του έργου που έκαναν μίλησε Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης η Κατερίνα Νοτοπούλου, η νεοεκλεγείσα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, καθώς αυτό - όπως επισήμανε - το αποδεικνύει η διατήρηση του Γραφείου Πρωθυπουργού στην πόλη από τη Νέα Δημοκρατία.


Η κα Νοτοπούλου, που έχει διατελέσει και διευθύντρια του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, στον Απόστολο Λυκεσά και τη Σταυρούλα Πουλημένη τόνισε πως εύχεται το Γραφείο Πρωθυπουργού να λειτουργήσει προωθητικά για την ειρήνη, την ασφάλεια, τη διαβαλκανική συνανάπτυξη και σημείωσε πως η δράση και η στάση της κας Αντωνίου - αν και τα πεπραγμένα καθορίζουν το μέλλον - θα φανεί.
Η βουλευτής επισήμανε πως το γραφείο αυτό είναι του πρωθυπουργού και αυτός καθορίζει τα θέματα και τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αρωγός σε οποιαδήποτε θετική προσπάθεια, απέναντι στη στασιμότητα που στελέχη της ΝΔ έχουν βυθίσει και την πόλη της Θεσσαλονίκης και τη βόρεια Ελλάδα. Ευχήθηκε δε αυτός ο θεσμός να μην υποβαθμιστεί.

ΠΗΓΗ: stokokkino.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.