Monday, August 5, 2019

Πήρε εξιτήριο ο Παναγιώτης Κεμανιτζόγλου


Στο σπίτι του και συγκεκριμένα στην γενέτειρα του τον Αχινό του Δήμου Βισαλτίας βρίσκεται από το Σάββατο το απόγευμα το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και μέλος της Διοικούσας Νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Νομού Σερρών κ. Παναγιώτης Κεμανιτζόγλου.
Ο κ. Κεμανιτζόγλου μετά από μια μακρά δύσκολη νοσηλεία 110 ημερών στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης πλέον αναρρώνει επιτέλους σπίτι του.
Η σοβαρή περιπέτεια του Παναγιώτη Κεμανιτζόγλου ξεκίνησε μετά από ένα τροχαίο ατύχημα και που είχε ως συνέπεια την πολύμηνη νοσηλεία του, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.


Όλο αυτό τον καιρό, στο πλευρό του ήταν οι αγαπημένοι του γονείς, ο Πρόεδρος της κοινότητας Αχινού και γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής
Ανέστης και η μητέρα του, ενώ καθημερινά λάμβανε εκατοντάδες
μηνύματα συμπαράστασης από φίλους και γνωστούς.
Ο Παναγιώτης Κεμανιτζόγλου, όλο αυτό τον καιρό, έδωσε και εξακολουθεί να δίνει «μαθήματα» θάρρους, υπομονής, δύναμης και αγωνιστικότητας και ούτε για μια στιγμή δεν έχασε το χαμόγελό του.
Ο ίδιος, αποχωρώντας από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ευχαρίστησε το ιατρικό- και ιδιαίτερα τον γιατρό του- και το νοσηλευτικό προσωπικό της 'Α χειρουργικής κλινικής.
Συγκεκριμένα ο κ. Κεμανιτζόγλου μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook κοινοποίησε:
«Μετά από 110 μέρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου ήρθε η ώρα να πάμε σπίτι. Το πολυτιμότερο αγαθό είναι η υγεία μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό της Α’ Χειρουργικής Κλινικής του Παπαγεωργίου είναι το ελάχιστο. Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω έναν υπέροχο επιστήμονα, αλλά πάνω από όλα έναν απλό άνθρωπο, γεμάτο κατανόηση και υπομονή, που με υπευθυνότητα και περίσσια ανθρωπιά παρακολουθούσε νυχθημερόν την εξέλιξη της υγείας μου. Τον Χειρουργό, θεράποντα ιατρό μου, Βασιλειάδη Κωνσταντίνο,» δήλωσε συγκινημένος και πάντα χαμογελαστός ο Παναγιώτης Κεμανιτζόγλου.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.