Friday, July 12, 2013

Αλλάζει η μέρα και ο χώρος διεξαγωγής της συναυλίας του Roger Waters

Μεταφέρεται την 1η Αυγούστου στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα, η συναυλία του συνιδρυτή και κύριου συνθέτη των θρυλικών Pink Floyd, Roger Waters που είχε προγραμματιστεί για τις 31 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Αλλάζει η μέρα και ο χώρος διεξαγωγής της συναυλίας του Roger Waters
Όπως ανέφεραν οι διοργανωτές σε σχετική τους ανακοίνωση χθες το απόγευμα: «η μετάθεση του χώρου δεν επιφέρει καμία απολύτως αλλαγή στην ποιότητα και το είδος της παραγωγής και είναι απολύτως η ίδια με αυτή που θα παρουσιαστεί και στις υπόλοιπες εμφανίσεις της περιοδείας του καλλιτέχνη.» Σε ότι αφορά τα εισιτήρια που έχουν αγορασθεί για το Ο.Α.Κ.Α ισχύουν τα ίδια για το νέο χώρο σε αντίστοιχες θέσεις και διαζώματα και δεν εξαργυρώνονται.

«Λόγω της σημερινής συγκυρίας ο χώρος που είχε ανακοινωθεί αρχικά, δεν μπορεί να λειτουργήσει ώστε το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και η εμπειρία που καλούνται να ζήσουν οι θεατές να είναι στο μέγιστο βαθμό», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Το βασικό στοιχείο του σχεδιασμού της παράστασης είναι η στενή επαφή του καλλιτέχνη με το κοινό με τρόπο που να μπορέσει ο θεατής να ζήσει τα συναισθήματα του έργου και την αυθεντική θεατρική μαγεία της παράστασης.

Έτσι η συναυλία θα διεξαχθεί στο Terra Vibe Park στο 37ο ΧΙΛ. Ε.Ο Αθηνών Λαμίας, στον κόμβο της Μαλακάσας, ένα χώρο που πληροί απολύτως τις προδιαγραφές και τις ανάγκες της παράστασης και είναι γνώριμος τόσο στον καλλιτέχνη, από το 2006 με την παραγωγή του "The Dark Side of The Moon" όσο και στο κοινό του.

Το TerraVibe Park χωρίζεται σε δύο Ζώνες. Ζώνη Α' και Ζώνη Β'. Στην Ζώνη Α΄ αντιστοιχούν τα εισιτήρια των 59 ευρώ.

Τα εισιτήρια Pitch A τοποθετούνται στην Ζώνη Α' - Pitch A' (Front of Stage) του Terra Vibe Park έχοντας άμεση επαφή με τον καλλιτέχνη.

Τα εισιτήρια των 59 ευρώ στις θύρες 7,8,9,11Α,25Β,27 (PA-PB),29, τοποθετούνται σε v.i.p. οριοθετημένο σημείο καθήμενων και ιδανική ορατότητα. Ο χώρος των v.i.p. είναι εξοπλισμένος για την ειδική μεταχείριση τους με κεντρικό μπαρ και όλες τις ανέσεις.

Οι θεατές της Ζώνης Α' έχουν την δυνατότητα να σταθμεύουν τα οχήματα τους στο Parking 1 & 2 και θα εισέρχονται στον χώρο από την Δυτική Πύλη (Παλαιά Πύλη) του Terra Vibe Park που βρίσκεται στον παράδρομο της εθνικής οδού.

Τα εισιτήρια των 40 ευρώ και τα εισιτήρια των ανέργων τοποθετούνται στην Ζώνη Β' καθήμενων και όρθιων αντίστοιχα. Οι θεατές της Ζώνης Β' έχουν την δυνατότητα να σταθμεύουν τα οχήματα τους στο Parking 3 και θα εισέρχονται στον χώρο από την Ανατολική Πύλη του Terra Vibe Park.

Τιμές Εισιτηρίων Ζώνη Α': Ζώνη Α' - F.O.S. -Εισιτήρια μπροστά στην σκηνή ανέρχονται στα 59 ευρώ Ζώνη Α' - VIP -Εισιτήρια καθήμενων με ιδανική ορατότητα ανέρχονται 59 ευρώ Ζώνη Β': Ζώνη Β' - Εισιτήρια ορθίων ανέρχονται στα 40 ευρώ Ζώνη Β' - Εισιτήρια ανέργων ανέρχονται στα 28 ευρώ. Τα εισιτήρια της Ζώνης Β' εξασφαλίζουν θέσεις ορθίων.

Το κοινό μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του από το Tickethouse (Πανεπιστηµίου 42 ,εντός της στοάς) για την Αθήνα και το Musicland (Μητροπόλεως 102) για τη Θεσσαλονίκη, ενώ για αγορές μέσω διαδικτύου στις σελίδες: www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr.

ΠΗΓΗ: imerisia.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.