Sunday, May 13, 2018

Πανσερραϊκός BC: Η αστοχία στην επίθεση έφερε την ήττα


Ε.Κ.Α.ΣΑ.ΜΑ.Θ.
Πρωτάθλημα Ανδρών 2017 – 2018
Προημιτελική φάση Play Off
    Η αστοχία στην επίθεση έφερε την ήττα
«Αγνώριστος» εμφανίστηκε στην Κομοτηνή ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι χάνοντας την ευκαιρία να «σκουπίσει» τη σειρά των προημιτελικών αγώνων play off του Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ απέναντι στη νεανική ομάδα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Κομοτηνής.


Ιδιαίτερα στην αρχή του αγώνα η νευρικότητα ήταν έκδηλη στους «κόκκινους», με αποτέλεσμα στην επίθεση να σκοράρουν μόλις 4 πόντους στην πρώτη περίοδο (16-4).
Παρότι τα ποσοστά των «λιονταριών» στην επίθεση βελτιώθηκαν  κατά τη δεύτερη περίοδο, η διαφορά αυξήθηκε και το ημίχρονο «έκλεισε» με +15 πόντους για τους «φοιτητές» (35-20).
Στην επανάληψη, οι «κόκκινοι» προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι και δυνάμωσαν την άμυνα τους με αποτέλεσμα να δεχτούν μόλις 9 πόντους στην τρίτη περίοδο. Δυστυχώς όμως, η επίθεση δεν έγινε ποτέ παραγωγική και οι δύο ομάδες μπήκαν στην τελευταία περίοδο με την ίδια διαφορά (44-29).
Το τελικό σκορ (63-49) της αναμέτρησης φανερώνει πως μέχρι το τέλος της ουσιαστικά δεν άλλαξε τίποτε.
            Ο προπονητής του Πανσερραϊκού Κρι Κρι, Φώτης Κοκολιός φανερά προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας στον εκτός έδρας αγώνα δήλωσε: «Στο δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι με την ομάδα του Δημοκρίτειου δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα της νίκης.
           Δεν παρουσιαστήκαμε δυστυχώς αντάξιοι της κρισιμότητας του αγώνα. Αν και μετά τον πρώτο αγώνα με την ολοκληρωμένη εικόνα που σχηματίσαμε για την αντίπαλη ομάδα δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω σ’ αυτό, εν τούτης μας έλλειπε το καθαρό μυαλό, οι σωστές επιλογές στην επίθεση και φυσικά το πάθος και η διάθεση στην άμυνα.
         Μην έχοντας λοιπόν κανένα στοιχείο από τα προαναφερόμενα σε υψηλό δείκτη ήταν αναμενόμενο να έρθει και το κακό αποτέλεσμα.
        Σε κάθε περίπτωση στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε ετοιμαζόμαστε για το τρίτο της σειράς παιχνίδι στην έδρα μας που θέλουμε και με τη βοήθεια του κόσμου μας όπως στο πρώτο παιχνίδι να πανηγυρίσουμε την πρόκρισή μας στους τέσσερις της διοργάνωσης.»
Δεκάλεπτα: 16-4, 19-16, 9-9, 19-20.
Τελικό: 63-49
Σταματόπουλος 2, Ιακωβίδης 10(2), Γεωργιανός 6, Αποστολίδης, Καρασαββίδης 5, Τσανάκας 4, Χατζηστεφάνου 6(2), Χατζηανδρέου 4, Παρχαρίδης 11(2), Φραγκούλης 1.

      Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι συγχαίρει τους διαιτητές της αναμέτρησης κ. Ντούρα και κ. Μπαβέλα για την υποδειγματική τους συμπεριφορά και απόδοση καθώς και την ομάδα του Δημοκρίτειου Κομοτηνής για τη δίκαιη νίκη της.
Την Τετάρτη (16/5) στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ομόνοιας θα διεξαχθεί ο τελικός  της σειράς των play off ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση για το Final 4 της ανόδου στη Γ’ Εθνική! Η παρουσία σας μας «δυναμώνει»!



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.