Friday, May 11, 2018

Ενημέρωση της Υφυπουργού κ. Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά από τους υπεύθυνους της ΕΥΑΘ ΑΕ


Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δέχτηκε σήμερα, Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, στο γραφείο της στο Διοικητήριο, τον Πρόεδρο της ΕΥΑΘ Α.Ε. κ. Γιάννη Κρεστενίτη, τους αντιπροέδρους κ. Γιάννη Παπαϊωάννου και κ. Στέλλα Βαλάνη και τους υπεύθυνους τμημάτων της εταιρίας, κ.κ. Πέτρο Νάσιο, Λάζαρο Καμπουρίδη, Σπύρο Λαζαρίδη, Νίκο Βουλγαρίδη και Μαριάνθη Τσίρτου.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΕΥΑΘ Α.Ε. ενημέρωσαν την Υφυπουργό ότι τα έκτακτα και ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την πόλη μας την Πέμπτη 10 Μαΐου δημιούργησαν την ανάγκη να ληφθούν προσωρινά προληπτικά μέτρα ώστε να διαφυλαχθεί η ποιότητα του νερού. Παρουσίασαν την πορεία των εργασιών που γίνονται ώστε το νερό να επιστρέψει εντός της ημέρας σε όλη την πόλη και διαβεβαίωσαν την Υφυπουργό ότι η υψηλή ποιότητα του παραμένει εγγυημένη, ενώ είναι ανυπόστατες οι όποιες φήμες για το αντίθετο.



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.