Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

Νέα Αναμορφωμένη Ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Δικτύου ΕΥΡΥΔΙΚΗ


Το Δίκτυο ΕΥΡΥΔΙΚΗ, το  Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πληροφόρησης για τα Εκπαιδευτικά Συστήματα και τις Πολιτικές στην Ευρώπη, εγκαινίασε στις 10 Απριλίου 2018 τη νέα αναμορφωμένη ιστοσελίδα του.
Η ιστοσελίδα του δικτύου ΕΥΡΥΔΙΚΗ είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Εκτελεστικού Οργανισμού Εκπαίδευσης, Οπτικοακουστικών Θεμάτων και Πολιτισμού (EACEA),  στο σύνδεσμο https://eacea.ec.europa.eu/national-policies/eurydice/.Σημειωτέον, ότι η προηγούμενη πλατφόρμα ανακατευθύνει αυτόματα τον επισκέπτη στην καινούργια αρχική σελίδα του δικτύου.


Στην αναμορφωμένη σελίδα,  οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν συγκριτικές μελέτες του δικτύου για εξειδικευμένα ζητήματα (Comparative Reports), εκτενείς εθνικές περιγραφές (National Descriptions) των εκπαιδευτικών συστημάτων των 38 χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+ καθώς και ειδήσεις και άρθρα (News and Articles) σχετικά με την εκπαίδευση.
Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα εξειδικευμένης αναζήτησης ανά έτος και θεματική.   Παράλληλα, δίνεται έμφαση στo Κεφάλαιο 14, όπου περιγράφονται οι τρέχουσες μεταρρυθμίσεις και πολιτικές εξελίξεις, ενώ η πρόσβαση σε αυτό είναι πιο εύκολη.  Τέλος, το ήδη ανανεωμένο εκπαιδευτικό περιεχόμενο ενημερώνεται συνεχώς, καλύπτοντας όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.