Saturday, May 12, 2018

Ο Φώτης Δομουχτσίδης βράβευσε την παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο KickBoxing της ISKA 2017


Την παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο KickBoxing της ISKA 2017 (στα 66 κιλά και άνω), Άννα Τσομπάνη βράβευσε ο Δήμαρχος Σιντικής, Φώτης Δομουχτσίδης, παρουσία του Ολυμπιονίκη και Αξιωματικού της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, Δημοσθένη Ταμπάκου. 
Στο πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγώνων Αντιπτέρισης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροκάστρου 11.5.2018. Οι αγώνες  διοργανώνονται από το ΑΣΑΕΔ (Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων) με την συνεργασία του Δήμου Σιντικής.

Ο Δήμος Σιντικής απέμενε τιμητική διάκριση στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Άννα Τσομπάνη για τις διακρίσεις της στο άθλημα του Kick Boxing της ISKA 2017 (στα 66 κιλά και άνω) που έβγαλε nock out την αντίπαλό της, Παναγιώτα Αλιφέρη από τη Σπάρτη, ήδη από τον πρώτο γύρο, κάνοντας πράξη το λακωνίζειν εστί φιλοσοφία και επαληθεύοντας τις προβλέψεις που την ήθελαν πρώτη, ειδικά μετά την περιφανή νίκη της στον ημιτελικό με την περσινή (2016) παγκόσμια πρωταθλήτρια Marrian Scheidegger, και για την προσφορά της στον αθλητισμό.
Βραβεύτηκε η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια KickBoxing 2017, Άννα Τσομπάνη από τον Δήμο Σιντικής 11.5.18 https://youtu.be/paqhCBQ6n0g



Η Άννα Τσομπάνη παραλαμβάνει το βραβείο της από τον Δήμαρχο Σιντικής, Φώτη Δομουχτσίδη

« Ευχαριστώ πρώτα από όλα την οικογένεια μου, τον προπονητή μου Αντώνη Γιαννακίδη, τον Δήμαρχο Σιντικής, Φώτη Δομουχτσίδη, τον οικογενειακό μας φίλο Σπύρο Τσαρτσίδη για την συμπαράσταση του, τους φίλους μου και όλο τον κόσμο που με συμπαραστέκεται και ακολουθεί, το άθλημα μου θέλει σκληρές θυσίες και ο πρωταθλητισμός άλλο τόσο τίποτα δεν θα κατάφερνα αν δεν είχα την αγάπη αυτών που ανέφερα. »

Φωτορεπορτάζ: 























Διαβάστε σχετικά:












No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.