Saturday, July 7, 2018

Στις Σέρρες την Τετάρτη 18 Ιουλίου η Φώφη Γεννηματά


Την πόλη των Σερρών θα επισκεφθεί την Τετάρτη 18 Ιουλίου η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής & πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.
Αν και το επίσημο πρόγραμμα ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί, ωστόσο πληροφορίες της Γραφίδας Σιντικής αναφέρουν πως η κ. Φ. Γεννηματά θα βρίσκεται στις Σέρρες από το πρωί και θα έχει σειρά συναντήσεων και επαφών και το πρόγραμμα της θα κορυφωθεί το βράδυ, με κεντρική ομιλία.
Με δηλώσεις του στην Γραφίδα Σιντικής, το Μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Σερρών και στέλεχος του Κινήματος κ. Παναγιώτης Κεμανιτζόγλου τόνισε τα εξής: 


<<Αναμένουμε την επίσκεψη της προέδρου την Τετάρτη 18 Ιουλίου. Πρόκειται για μια επίσκεψη σημαντική και ουσιαστική καθώς είναι η πρώτη επίσκεψη της προέδρου ως Επικεφαλής πλέον του Κινήματος Αλλαγής αλλά παράλληλα μετά και από πολλές πολιτικές εξελίξεις όπως το όχι της παράταξης μας στο σκοπιανό.
Όσον αναφορά το πρόγραμμα ο κ. Κεμανιτζόγλου σημείωσε πως το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι θα πραγματοποιηθεί πολιτική ομιλία της αρχηγού στα μέλη και τους φίλους του κινήματος ενώ την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσουν τα τοπικά κομματικά όργανα προκειμένου να διαμορφώσουν το πρόγραμμα της προέδρου"

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.