Friday, July 6, 2018

Πανηγυρικός εσπερινός εις μνήμην της Αγίας Μεγαλομάρτυρας Κυριακής στο Σιδηροχώρι Σιντικής

Ρεπορτάζ από τη Νίκη Θεοδώρου.
Στις 7 Ιουλίου, μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός στο Σιδηροχώρι Σιντικής.
Τη παραμονή της Εορτής χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου κ. κ. Μακαρίου τελέστηκε με ιεροπρέπεια ο Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη εορτή της Αγίας Κυριακής.
Πλήθος πιστών προσήλθαν για να παρακαλέσουν την Αγία Μεγαλομάρτυρα Κυριακή να πρεσβεύει υπέρ αυτών. Στην Ιερά Πανήγυρι προσήλθαν και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κάτω-Πορροΐων κος Ζαχαρίας Μαβινίδης και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Σιντικής κος Κωνσταντίνος Νικηφόρου. 
Ο Σεβασμιώτατος στα λόγια νουθεσίας που εξέφρασε στο ποίμνιο του δήλωσε την ανησυχία του για το μέλλον των παιδιών και για τον τρόπο που γαλουχούνται λόγω εκμοντερνισμού των ηθών. 

Η αγάπη προς τον Θεό, την Οικογένεια και την Πατρίδα να είναι ομολογία πίστεως και να μην είναι η ομολογία αυτή εντροπή για τους πολίτες, αλλά η κορωνίδα τους.
Πανηγυρικός εσπερινός εις μνήμην της Αγίας Μεγαλομάρτυρας Κυριακής στο Σιδηροχώρι Σιντικής 6.7.18 https://youtu.be/TpIXPE4JANs



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.