Friday, August 9, 2019

Συνάντηση Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής και Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος


Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 9 Αυγούστου, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής και Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ) κ. Βασίλειο Μασσέλο και τον Γενικό Διευθυντή κ. Θεόφιλο Ασλανίδη.


Μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:
«Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων είναι κοντά σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο αλλά και παραδοσιακό κλάδο της ελληνικής οικονομίας που έχει πολλές εξαγωγές και πολλές χιλιάδες θέσεις εργασίας. Βρήκαμε ένα δρόμο κι ένα χρονικό πλαίσιο μέσα στο οποίο να κινηθούμε για να είμαστε ακόμη πιο αποτελεσματικοί».

Από την πλευρά του ο κ. Μασσέλος δήλωσε:
«Ο Σύνδεσμος Ενδυμάτων περιμένει να ενεργοποιηθεί όλη η εξαιρετική δουλειά υποδομής που έχει γίνει στο παρελθόν προκειμένου ο κλάδος των δημιουργικών βιομηχανιών να μπορέσει να αποδώσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του για να αυξηθούν και οι εξαγωγές και οι θέσεις εργασίας στην Ελλάδα».

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.