Thursday, August 8, 2019

Ο Λευτέρης Αβραμάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel μίλησε την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρης Αβραμάκης. Στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε:

«Η ΝΔ στερεί από τις τοπικές κοινωνίες και τους εκλεγμένους Δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους τη δυνατότητα επίτευξης ευρύτερων συναινέσεων. Αλλοιώνει το εκλογικό αποτέλεσμα και επιβάλλει απόλυτες πλειοψηφίες υπέρ των εκλεγμένων Δημάρχων και Περιφερειαρχών αγνοώντας την λαϊκή βούληση που ήθελε τη συνεργασία των δημοτικών και περιφερειακών παρατάξεων».

Σε άλλο σημείο της παρέμβασής του τόνισε ότι: «Οι φορολογικές ελαφρύνσεις που έφερε η κυβέρνηση ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφίας ήδη σε ισχύ από τον ΣΥΡΙΖΑ ή είχαν δρομολογηθεί. Η δυνατότητα που υπάρχει σήμερα για την ελάφρυνση των φορολογούμενων οφείλεται στον ΣΥΡΙΖΑ που θωράκισε την οικονομία, πέτυχε πλεονάσματα και έβγαλε τη χώρα από την κρίση».

Σε ερώτηση αναφορικά με την κατάργηση του ασύλου, ο Λευτέρης Αβραμάκης δήλωσε: 
«Οι όποιες έκνομες ενέργειες λαμβάνουν χώρα στα Πανεπιστήμια δεν πρόκειται να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με την καταστολή. Η εμμονή της ΝΔ για το άσυλο προκαλεί αντιδράσεις στην πανεπιστημιακή κοινότητα. Χρειάζονται άλλες πολιτικές και άλλα μέτρα για να προστατευτούν τα πανεπιστήμια και τα μέλη τους από τις έκνομες ενέργειες και όχι η καταστολή».

Τέλος ο Βουλευτής Σερρών τόνισε:
«Η ΝΔ επιμένει στη δημιουργία ενός υδροκέφαλου και υπερσυγκεντρωτικού κράτους. Ο πρωθυπουργός αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι δεν εμπιστεύεται και δεν εκτιμά τους δημόσιους λειτουργούς. Οι παρεμβάσεις που γίνονται στη δημόσια διοίκηση οδηγούν στην πλήρη κομματικοποίηση του κράτους».


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.